Skip to main content

RunScanner gjennomgang og nedlasting

RunScanner gjennomgang og nedlasting

Geoffrey Carr

RunScanner er et utmerket program som vil skanne oppstartspostene og jakte på malware. Den vil skanne etter alle løpende prosesser, programmer, tjenester, drivere, autostartsteder og kapasitetspoeng. Det kan oppdage systemendringer som er gjort av virus, skadelig programvare.

RunScanner Review

Når du åpner programmet, vil det gi deg mulighet til å velge hvilken modus du vil åpne med ekspertmodus eller nybegynnermodus. Hvis du er nybegynner til hele oppstartsanalysen, så er det best å gå inn i nybegynnermodus. Hvis du vet hva du gjør, er ekspertmodusen for deg.

Hvis du åpner i Ekspert modus det vil først vise deg en tom skjerm, og du må klikke på Skann datamaskin for å se etter lastede prosesser, Oppstartslokaler, Hijack-punkter og MD5-hashes, digitale signaturer etc. Når det er gjort, vil det gi deg en liste over alle oppstart punkt.

Fra listen kan du velge de skurkne elementene og legge merke til. Den vil kopiere den til inngangen til Item Fixer-delen. Du bør utvise ekstrem forsiktighet med dette programmet, siden det ved et uhell kan slette en viktig oppføring. Når du velger alle uønskede elementene ved hjelp av avmerkingsboksen, går du til Varefeste tab for videre trinn.

Klikk på Fix valgte elementer for å slette alle oppføringene. Jeg kan ikke stress nok faren for å velge feil fil eller oppføring. Hvis du ikke er sikker, vennligst skriv inn i vårt forum og ta råd fra folk med avansert kunnskap.

Deretter under Lastet moduler, du finner alle de dynamiske koblede biblioteksfiler som er lastet med operativsystemet. Noen med god forståelse av operativsystemet skal kunne tolke om det er en legitim fil eller en skurkfil.

Under Ekstra ting fanen du har alle Auto start elementer, Process Killer, Installert programvare, Host fil editor og History of backup. En av de beste funksjonene i dette verktøyet er at under Process Killer, har du muligheten til å laste opp den mistenkelige filen direkte til Virus Total, som er kjent online malware skanner med flere antivirusmotorer. Det vil utføre en fullstendig analyse av filen og legge ut resultatene.

RunScanner nedlasting

RunScanner er et utmerket verktøy spesielt for IT Pros som administrerer PCen eller jakter på skadelig programvare på datamaskiner. Du kan laste den ned fra her.

Link
Plus
Send
Send
Pin