Skip to main content

Office Configuration Analyzer Tool: Identifiser Office-programproblemer

Office Configuration Analyzer Tool: Identifiser Office-programproblemer

Geoffrey Carr

Utgitt i mars 2013, har Office Configuration Analyzer Tool (OffCAT) blitt oppdatert til v1.1 og inneholder mange nye funksjoner. For de som ikke vet, Office Configuration Analyzer Tool eller OffCAT gir en rask måte å analysere flere Microsoft Office-programmer for vanlige konfigurasjoner som kan være en årsak til problemer.

Office Configuration Analyzer Tool - OffCAT

Microsoft Office Configuration Analyzer Tool gir en detaljert rapport over de installerte Office-programmene og fremhever kjente problemer. For eventuelle problemer som er oppført i rapporten, får du en lenke til en Microsoft Knowledge Base-artikkel som kan hjelpe deg med å løse problemet.

Office Configuration Analyzer Tool v1.1 inneholder noen nye funksjoner:

  1. Mulighet til å skanne alle Office-programmer - Access, Excel, InfoPath, OneNote, Outlook, PowerPoint, Publisher, Visio og Word
  2. CalCheck v2.1.1 inkludert
  3. Mulighet til å oppdatere regelfiler uten å spørre
  4. Alternativ regelfil laste ned plassering
  5. Ekstra gruppepolitisk støtte
  6. Ny 'Alternativer' side
  7. Standardmappe for å lagre skanninger
  8. Tema farge
  9. En kommandolinjeversjon som kan brukes til å samle en OffCAT-skanning uten brukerintervensjon.

Når du har lastet ned og installert OffCAT, kan du klikke på Start en skannelink og velg om du vil skanne noen eller alle de installerte Microsoft Office-programmene. Skanningen tar mindre enn 5 minutter, og når den er fullført, blir du informert om det.

For å se rapportene klikker du på Vis rapport-koblingen og viser rapportene du vil se. Hvis det er noen problemer, vil de bli nevnt, sammen med hjelpelinkene.

Du kan se dette Komme i gang med OffCAT-video for å få en bedre ide om hvordan du bruker Office Configuration Analyzer Tool.

Office Configuration Analyzer Tool kan være veldig nyttig for Help Desk-folk og andre brukere for å proaktivt identifisere mulige problemer med de installerte Microsoft Office-programmene.

Dette verktøyet har erstattet Outlook Configuration Analyzer Tool. OffCAT-verktøyet har samme funksjonalitet som OCAT-verktøyet, men lar deg også skanne flere Office-programmer.

Her er en liste over noen verktøy for feilsøkingsverktøy for Office 365 som kan hjelpe deg med å feilsøke Office 365-problemer.

Link
Plus
Send
Send
Pin