Skip to main content

Synei System Utilities: Gratis optimalisering suite for Windows

Synei System Utilities: Gratis optimalisering suite for Windows

Geoffrey Carr

Synei Systemverktøy ser ut til å være et nylig utgitt freeware, som lover å rengjøre, øke hastigheten, vedlikeholde, sikre og reparere systemet. Denne gratis optimaliseringspakken er en komplett varepakke for datamaskinen din og lover å få datamaskinen til å løpe som ny. Siden vi prøver å dekke de fleste freeware utgivelser, tenkte jeg på rapportering om denne nye utgivelsen også.

Synei Systemverktøy

Den gratis programvaren inneholder ganske mange verktøy som optimaliserer systemet, internett, nettlesere, spill, batterilevetid, applikasjoner og mer. For spillere lover verktøyet å laste spill raskere og redusere lag når de spiller dem.

Synei System Utilities lar deg gjøre følgende:

  1. Disk Cleaner for å fjerne søppelfiler
  2. Defrag harddiskene dine
  3. Startup Manager for å administrere oppstartsposter
  4. Service Manager for å administrere og optimalisere Windows Services. Best å bruke denne modulen med forsiktighet.
  5. TuneUP-modulen optimaliserer systemet på mange måter. Den kontrollerer om prefetcher er aktivert og optimalisert, optimaliserer Hung app-timeout, Vent til å drepe apptimeout, Forgrunnslås timeout, prioritetsseparering og mer.
  6. Den inkluderer en Backup Manager som hjelper deg med å administrere sikkerhetskopiene
  7. Schedule Manager lar deg enkelt planlegge oppgaver
  8. Automatisk avstengningsverktøy lar deg planlegge nedstenging av datamaskinen og mer.
  9. Reparasjons harddiskverktøyet sjekker harddisken din for feil og reparerer dem hvis det finnes noen.

Den inneholder også en 1-klikks optimaliserer som lar deg kjøre alle eller de fleste av disse oppgavene med ett enkelt klikk.

Synei System Utilities er helt gratis og er tilgjengelig som et installasjonsprogram eller som en bærbar versjon. Du kan få det fra her. Den fungerer på Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 og Windows Server, både 32-bit og 64-bit.

Siden denne programvaren er nylig utgitt, foreslår jeg at du bruker den med forsiktighet og husk å opprette et systemgjenopprettingspunkt først. Selv om jeg ikke har prøvd dette freeware, kan du fortelle oss hvordan det virket for deg, bør du bestemme deg for å prøve det.

Link
Plus
Send
Send
Pin