Skip to main content

Spar penger og energi med Monitor ES

Spar penger og energi med Monitor ES

Geoffrey Carr

Å spare penger på bekostning av elektrisitet og redusere vårt såkalte "karbonavtrykk" er svært viktig i disse dager. I dag tar vi en titt på et gratis verktøy som slår av skjermen din hver gang du låser datamaskinen. I tillegg til å stenge ned energisparende skjermer, stopper det noen multimediespillere og setter IM-statusen til "Borte" til du kommer tilbake.

Bruke Monitor ES

Monitor ES er et lite kjørbart verktøy som ikke krever installasjon, bare start og la det kjøre mens du vil bruke det. Skjermer er slått av når du låser datamaskinen med "Win + L", Ctrl + Alt + Del & Lock ", alternativt kan du bruke" Ctrl + F2 "for å slå av skjermen. Velg om du vil at skjermen skal slås av eller aktivere skjermsparingsmodus.

I Innstillinger kan du kontrollere media, IM og auto start funksjoner.

Akkurat nå med versjon 0.3 er de eneste støttede mediespillerne som vil pause, WMP, AIMP og Winamp. Den støttede IM-klienten er Google Talk, men det er konstant utvikling, så se etter mer å bli lagt til i fremtiden.

Når Monitor ES kjører, vil du legge merke til et lite ikon i oppgavelinjen der du kan åpne eller lukke verktøyet.

Dette er et veldig pent verktøy som hjelper deg med å spare penger og hjelpe miljøet. Den ekstra funksjonen ved å sette IM-status til å vente og pause media er et fint tillegg. Forretnings- og bedriftsmiljøer vil definitivt ha nytte av denne enkle, men effektive energispareren!

Last ned Monitor ES av Umakanthan på Google Code

Sørg også for å sjekke ut hvordan du lager en snarvei eller hurtigtast for å slå av skjermen av Geek, som også har et program for å låse og slå av PCen.

Link
Plus
Send
Send
Pin