Skip to main content

Compat Inspector for Internet Explorer 10 er nå tilgjengelig

Compat Inspector for Internet Explorer 10 er nå tilgjengelig

Geoffrey Carr

Blir nettstedet ditt det samme når folk begynner å surfe på det i Internet Explorer 10? For å finne ut, kan du bruke den nettopp utgitt IE10 Compat Inspector.

Compat Inspector for Internet Explorer 10 er nå tilgjengelig fra Microsoft. Du kan bruke Compat Inspector til å raskt identifisere om den nye Internet Explorer-plattformen endres, vil påvirke nettstedet ditt.

For å finne ut, kjør Compat Inspector på en hvilken som helst side som opplever problemer og sjekk ut for meldinger som forklarer potensielle problemer og skritt du kan ta for å løse problemene.

Compat Inspector er ingenting annet enn et JavaScript-basert testverktøy som vil analysere nettstedet ditt og rapportere samspillsmønstre som kan forårsake potensielle problemer i nyere moduser. Det vil tillate deg å identifisere problemer raskt uten å huske noen dokumentasjon eller søke gjennom hele nettstedet ditt kode.

Compat Inspector er utviklet for å hjelpe folk som administrerer nettsteder, migrerer til Internet Explorer 9 eller 10, og ikke de som kjører i eldre moduser.

Du kan få mer informasjon om det på MSDN Blogs.

Link
Plus
Send
Send
Pin