Skip to main content

Gjennomgang: Microsoft Wireless Desktop 800 budsjett tastatur + musekombinasjon

Gjennomgang: Microsoft Wireless Desktop 800 budsjett tastatur + musekombinasjon

Geoffrey Carr

Pålitelig, ergonomisk enkel og holdbar, er tre ord som perfekt definerer Microsoft Wireless Desktop 800 combo. Denne kombinasjonen fra Microsoft er det beste alternativet for de som ikke er villige til å bruke mer enn 25 dollar. Til en så lav pris er Microsoft Wireless Desktop 800 en veldig god utøver. Det er imidlertid noen feil som ikke kan ignoreres. Les nedenfor for å finne ut mer om dette budsjetttastaturet + musekombinasjonen fra Microsoft.

Microsoft Wireless Desktop 800 lever ikke opp til navnet sitt i første inntrykk, takket være sin enkle design. Trådløst tastatur har off-white matt ferdig base som ligner på Apple tastaturer. Denne glatte overflaten gir liten attraktivitet til tastaturet, men det er svært utsatt for riper og fingeravtrykk. Kjør fingernappen litt over overflaten, og en permanent stygg skrape vil forblir på den for alltid.

Tastaturet er tilbøyelig i midten med taster plassert for nær hverandre. Selv om det ikke skaper mye avbrudd under skriving; man kan finne det vanskelig å justere for raskt. En tomme av gap på begge sider kunne ha blitt brukt til å plassere nøklene romslig, men dessverre er det bortkastet. Det mangler mellomrom mellom backspace og Insert-tasten eller til og med høyre kontrolltast og venstre piltast, som kan føre til mange typografier og dermed frustrasjon til slutt.

Å være en desktop-kombinasjon, mangler Microsoft Wireless Desktop 800 funksjonsnøkler. Imidlertid har Microsoft levert dedikerte nøkler for spill / pause, kalkulator og andre funksjoner. Hurtigknapper for de mest brukte funksjonene som mediespiller eller nettleser ville vært et bedre alternativ. Spacing problemer og mangel på dedikerte hurtigtaster for ofte brukte funksjoner, trykker du på Microsoft Wireless Desktop 800 ned i listen over budsjettkombinasjoner.

Musen til Microsoft Wireless Desktop 800 er veldig lydhør og enkel å bruke. Den reagerer på de minste bevegelsene, og når den går tomgang for en stund, går den i standby-modus. sparer batterilevetid. Scroll hjulet utfører også svært godt, og heldigvis har grov bruk ikke påvirket det mye.

Microsoft Wireless Desktop 800 bruker AA-batterier for mus og AAA-batterier for tastatur. Denne kombinasjonsboksen har utmerket batterilevetid med 15 måneder i tilfelle av tastaturet og 8 måneder for musen. Disse statistikkene er mye høyere enn tilsvarende priskombinasjoner fra andre produsenter.

Pris på Microsoft Wireless Desktop 800

Microsoft Wireless Desktop 800 er en nedlastingskombinasjon tilgjengelig for prisen på $ 24.95. Indiske brukere kan benytte denne kombinasjonen til 1800 INR. Du kan direkte kjøpe den fra Microsoft eller en tredjepartsleverandør.

Hvis du eier denne kombinasjonen, gi oss beskjed om din erfaring i kommentarene nedenfor.

Link
Plus
Send
Send
Pin