Skip to main content

Brenn nesten alt til disk med ImgBurn

Brenn nesten alt til disk med ImgBurn

Geoffrey Carr

Windows 7 har mange ekstra funksjoner for å håndtere optiske medier som DVD Movie Maker og ISO Burner. Men hvis du trenger noe med mye mer kraft og muligheter i dag, tar vi en titt på det frie og velkjente brenningsverktøyet ImgBurn.

Bruke ImgBurn

Under installasjonen får du muligheten til automatisk å sjekke om nye versjoner som alltid er en praktisk funksjon.

Når ImgBurn starter først, vises hovedmenyen og loggfilvinduet.

Hvis du vil lukke loggfilmenyen, får du en humoristisk advarsel. Loggfilene kommer veldig praktisk, og du kan også åpne dem på et senere tidspunkt.

Det er mange alternativer for å brenne musikk, data eller video til disk eller lage en ISO-fil fra en disk. Den lar deg brenne til CDer, DVDer, HD DVD og Blu-ray.

Når du brenner en plate, kan du velge filer eller hele mapper (praktisk for DVD). Du kan kjøre en testmodus og verifisere diskdata ved brenning.

Alternativer florerer for å kontrollere alle aspekter av brennende disker, lage bilder eller verifisere diskdata.

Se fremdriften og loggfilene mens brenn- eller bildeopprettingen finner sted, inkasser eventuelle problemer eller feil.

Hvis du trenger å brenne et bestemt datafilformat til en optisk plate, kan ImgBurn nok gjøre det. Du kan også sjekke ut The Geek's artikkel om å lage en Vista-gjenopprettingsplate ved hjelp av ImgBurn. Dette er et flott, gratis brennende verktøy for å legge til arsenet ditt, og det kan godt bli din gå til app for brenning.

Last ned ImgBurn fra Ninite

Link
Plus
Send
Send
Pin