Skip to main content

Søk og se flere videofilmer med ClipFinder HD

Søk og se flere videofilmer med ClipFinder HD

Geoffrey Carr

Hvis du leter etter en enkel måte å søke gjennom flere videosider samtidig fra skrivebordet, tar vi en titt på en app som gjør en utmerket jobb i dag. Ashampoo's ClipFinder HD lar deg søke og laste ned videoer fra populære videosider fra skrivebordet ditt.

Bruke ClipFinder HD

Brukergrensesnittet er ganske stilig, pent lagt ut og enkel å bruke. Bare skriv inn hva du leter etter, og det vil søke i videoportalerne YouTube, VideU, MyVideo, ClipFish, Google Video, sevenload, Dailymotion, MySpace, Metacafe, Veoh, Livevideo.com, blip.tv, Yahoo! Video og IFILM og andre.

Du kan begrense i søkefeltet for å vise alle resultater eller bestemte videosider.

Flytt navigasjonslinjen nederst for å enkelt bla gjennom resultatene.

Bare klikk på video miniatyrbildet for å se videoen du vil se.

Det er enkle å bruke kontroller som lar deg laste ned og lagre videoen, legge til i favoritter, gå til nettstedet, gå tilbake til oversikten over søk, kontrollere avspilling og mer.

Gå inn i Innstillinger for å endre skinn og endre appadferd.

De gir en enkel å bruke nedlastingsbehandling for å organisere videoene dine.

Installasjon

Du bør vite at Ashampoo liker å prøve å få deg til å bruke sine andre produkter, så det er litt av en prosess for å få full lisensiert versjon av denne shareware. Pass på at boksen ved siden av "Få full versjonsnøkkel" er merket som åpner nettsiden for registrering.

Merknad trenger ikke å skrive inn noen av dine personlige opplysninger, med mindre du vil. Sørg også for å fjerne merket i boksen om å bli med i fellesskapet, slik jeg vet fra erfaring, og du vil få en eller to kampanjetilbud på e-post daglig.

Bare kopier og lim inn registreringsnøkkelen de sender deg for å fortsette.

Selv om registreringen er litt kjedelig, hvis du liker å se på internettvideoer, så gir ClipFinder HD absolutt verdt et forsøk. Det vil bruke mye systemressurser til å løpe jevnt, og du vil legge merke til choppiness på en eldre single core-maskin. Du kan bruke shareware-versjonen i 10 dager for å prøve den ut, og deretter registrere deg for å få den fulle versjonen gratis uten å glemme meldinger. Det fungerer med XP, Vista, og vi klarte å kjøre den på Windows 7 32 og 64-biters versjoner.

Last ned ClipFinder HD

Link
Plus
Send
Send
Pin