Skip to main content

Alt er et fantastisk verktøy som lokaliserer filer og mapper umiddelbart i Windows

Alt er et fantastisk verktøy som lokaliserer filer og mapper umiddelbart i Windows

Geoffrey Carr

Å prøve å finne bestemte filer og mapper på PCen kan være hodepine som forårsaker mareritt, spesielt når du trenger en fil i en hast. I dag ser vi på et utrolig gratis søkeverktøy fra Voidtools som umiddelbart finner ... vel ... alt på din datamaskin.

Bruker alt

Alt er en søkemotor for Windows-PCen din. Det vil indeksere dine lokale og eksterne NTFS-stasjoner for øyeblikkelig søkefunksjon og viser alle filer og mapper på systemet ditt. Du kan kjøre den lokalt på harddisken eller få den bærbare versjonen til å kjøre fra en flash-stasjon som er flott for å jobbe mellom maskiner. Når du har startet opp Alt tar litt tid å indeksere alle filene dine i en søkbar database, rundt med en hastighet på omtrent ett minutt per en million filer.

Mens du installerer, sørg for å velge de forskjellige komponentene du vil installere, for eksempel å legge den til i kontekstmenyen eller kjøre under oppstart. Du må også forsikre deg om at du har administrative rettigheter for lavt lesetilgang til volumer.

Skriv bare inn filen du leter etter i søkeboksen, og resultatene vises når du skriver dem.

Som med andre søkeverktøy kan du bruke jokertegn og kan enkelt sortere resultater etter navn, størrelse, dato endret etc. Når du klikker på en fil i resultatvinduet, åpnes det med tilhørende program, og mapper åpnes i Windows Utforsker.

Mens du ser på resultatlisten, kan du hoppe til andre ved å klikke på de første tegnene i filnavnet.

En annen pen funksjon er evnen til å bruke boolske operatører i søkene dine. For eksempel ved hjelp av vertikal strekk eller piltast "|" for å representere "og" eller bruk "!" For å ekskludere noe fra søket, så hvis du ønsket å søke etter document.doc og document.docx som i dette eksemplet.

Mens søkefunksjonen i Windows 7 er en forbedring i forhold til tidligere versjoner, er det ikke så bra som det kunne være. Alt er det beste Windows-søkeverktøyet jeg noensinne har brukt og vil sikkert fortsette. Det sier at det vil fungere med NTFS-stasjoner, men jeg var i stand til å søke flash-stasjoner formatert som Fat32 også. Den fungerer med Windows 2000 opp gjennom Windows 7 32 og 64-bit. Dette verktøyet er en ekte perle og bør anses som en må ha i databehandlingsverktøyet.

Last ned alt og språkpakker

Les Wiki for flere tips og triks

Link
Plus
Send
Send
Pin