Skip to main content

Slik bruker du Samsung Smart Switch til å oppdatere din Galaxy Phone

Slik bruker du Samsung Smart Switch til å oppdatere din Galaxy Phone

Geoffrey Carr

Samsungs Smart Switch er et unikt verktøy for overføring av data fra en gammel enhet til din nye Galaxy-telefon, men den tilbyr også en måte å oppdatere telefonen raskt og enkelt på. Dette er hvordan.

Hva er Smart Switch?

Smart Switch er Samsungs verktøy for raskt og enkelt å overføre fra en gammel telefon, det være seg Android, Windows Phone (haha) eller til og med en iPhone. Det hjelper brukerne med å bringe alle viktige dataene fra en gammel telefon til sitt nye Galaxy-håndsett. Den er tilgjengelig som en Android-app for direkte overføringer fra Android til Android, men PC-en eller Mac-appen er mer fullverdig.

For eksempel kan du bruke det som et reserveverktøy for et Galaxy-håndsett, og tilbyr muligheten til å sikkerhetskopiere alle viktige data fra telefonen til en PC. Det har også et alternativ til å kryptere dataene, holde det trygt og sikkert.

Men Smart Switch for PC eller Mac tilbyr også en rask og enkel måte å oppdatere Galaxy håndsett på. Selv om det ikke nødvendigvis overgår operatørgodkjenning eller noe slik at du får oppdatert raskere, gir det en måte å hoppe over linjen når du vet at transportøren din driver en oppdatering til håndsettet ditt, og du har det ennå ikke.

Slik bruker du Smart Switch til å oppdatere telefonen

Første ting først - du skal trenge en kopi av Smart Switch installert på datamaskinen. Gå videre og ta tak i nedlastingen herfra og få den installert.

Neste, koble din Galaxy-telefon og la oss gjøre dette.

Når telefonen er koblet til via USB, slår du på Smart Switch. Det bør ta litt tid å lete etter telefonen, og koble deretter automatisk til. Hvis du bruker en sikret låseskjerm, må du låse opp enheten før Smart Switch kan koble til.

Etter at forbindelsen er opprettet og telefonen din er låst opp, kan Smart Switch informere deg om det foreligger en oppdatering. Hvis det er noe å installere, klikker du på "Oppdater" -knappen.

En dialogboks dukker opp, og lar deg vite at den skal oppdatere telefonen til den nyeste versjonen. Klikk på "Fortsett" for å komme i gang.

Et annet vindu dukker opp med noen generell advarsel og notater. Klikk på "Alle bekreftet" for å fortsette.

Nedlastingen skal starte umiddelbart. Avhengig av størrelsen på oppdateringsfilen og Internett-tilkoblingen kan dette ta litt tid.

Når det er ferdig med nedlasting, begynner programvareoppdateringen. Hvis du bruker en Windows-PC, må du kanskje gi UAC-tilgang her før den installeres.

Installasjonen tar litt tid, bare la det gjøre ting mens du går og ta en kaffe.

Mens det er ferdig, starter telefonen automatisk på nedlastingsmodus - ikke panikk, dette er helt normalt! Fremdriftslinjen på både telefonen og Smart Switch-vinduet vil gi deg beskjed om hvordan ting kommer sammen. Igjen, bare slapp av og la den gjøre ting.

Når det er helt ferdig, lar en popup oppdage at oppdateringen er fullført, og at du må koble fra og koble kabelen til igjen.

Hvis du vil fortsette å bruke Smart Switch av en eller annen grunn, koble fra og koble til igjen. Hvis du bare trengte å oppdatere, er du ferdig her og kan bare koble fra telefonen.

Link
Plus
Send
Send
Pin