Skip to main content

Tilpass Windows 8 Standard Apps

Tilpass Windows 8 Standard Apps

Geoffrey Carr

Standard Windows 8 apps, som Nyheter, Sport, Vær, Reise og Finans apps kan tilpasses for å vise informasjonen du ønsker og leter etter. For eksempel kan du legge til din egen nyhetsseksjon i Nyheter-appen for å holde deg oppdatert med emnene som har betydning for deg mest. Du kan til og med legge til kilder til appen, der du kan finne informasjon om emnet av interesse.

Tilpass Windows 8 Standard Apps

I dette innlegget, som et eksempel, vil vi tilpasse standardnyheten. Prosedyren for andre standardprogrammer som Sport, Vær, Reise, Finans, etc., forblir det samme.

Tilpasse Windows 8 Standard News App

Gå til startskjermbildet, og klikk Åpne Nyheter-appen. Du vil finne dagens dagens hendelser oppført og vises pent i et flatt grensesnitt.

Høyreklikk hvor som helst på skjermen og fra listen over alternativer som vises horisontalt på oversiden, velg Mine nyheter.

Deretter kan du bla til høyre til 'Legg til en seksjon' er synlig for deg. Når det er funnet, klikk på det.

Gi seksjonen et passende navn og klikk på Add-alternativet.

Emnet blir nå lagt til som en del av nyhetsfeeden, og vises i nyhetsappen.

Som nevnt tidligere kan du også trekke gjennom andre kilder. Bare høyreklikk hvor som helst i Applikasjonsområdet på nytt, og velg Kilder.

Øyeblikkelig vil en liste over kilder (populære nettsteder) være synlig for deg. Klikk på hvilken som helst kilde og les nyhetene i kategorien du angav tidligere.

Tilpasse sportsapp

På samme måte kan du tilpasse Sport-appen. Åpne startskjermbildet og klikk på sportsflisen. Denne appens skjønnhet er kvaliteten på å gå dypt ned i sportnyheter for favorittlagene dine. For eksempel valgte jeg Formel 1 og appen var rask nok til å vise resultatene som var relevante for det.

Det viste til og med planen og spillestedene for den kommende Grand Prix.

Tilpasse værmeldingen

Høyreklikk på appen vil gi deg muligheter til å legge til steder du bryr deg om og tilpasse innstillinger for verdensklart.

Tilpasse reiserapp

Destinasjon, Fly, Hoteller? Få informasjon om emner og steder du vil ha!

Tilpasse finansprogram

Legg til selskaper på tittellisten, og mer her. Utforsk og spill rundt, og du vil finne at du kan gjøre mye her.

Så, ser du, å tilpasse standard Windows 8-apper, sparer ikke bare tid og innsats, men hindrer deg også i å bla gjennom de endeløse sidene for å finne ønsket informasjon.

Link
Plus
Send
Send
Pin