Skip to main content

Lagre en webside i PDF-format med Web2PDF

Lagre en webside i PDF-format med Web2PDF

Geoffrey Carr

Har du funnet en flott artikkel på et nettsted som du vil eller trenger å lagre som en PDF-fil? Se hvor lett det er å konvertere en nettside til PDF-filer ved hjelp av Firefox eller din favoritt nettleser.

Merk: Det finnes en bokmerke tilgjengelig som du kan legge til i din favoritt ikke-Firefox-nettleser.

Før

For eksempel bestemte vi oss for å bruke den første artikkelen i serien "Bygg en ny datamaskin". Nå hvis du noen gang har begynt å forberede deg på noe som å bygge en ny datamaskin eller lagre spesielle tweaks for din neste installasjon, så vil dette definitivt være en veldig nyttig ting for deg.

Som standard kan du lagre denne siden som en html-fil, skrive ut den direkte, eller kopiere og lime den inn i et "kontor" -dokument. Det er alle fine alternativer, men å ha det lagret som en pdf-fil, ville være så mye bedre.

Web2PDF Converter i aksjon

Så snart du har installert utvidelsen, er du klar til å gå. En "verktøylinjeknapp" blir automatisk lagt til høyre på nettleserens brukergrensesnitt, som vist nedenfor. Det er også ingen muligheter å bekymre deg med ...

Når du har valgt en webside, klikker du på "Web2PDF Button" og du vil se at din nye pdf-fil blir opprettet.

Når den nye filen er klar vil du bli presentert med en nedlastingskobling. "Høyreklikk" og lagre pdf-en på et sted du ønsker.

Legg merke til at pdf-filen vil ha et forhåndsinnstilt navn basert på nettsiden / artikkelnavnet ... veldig praktisk.

Her er vårt eksempel pdf-fil en gang åpnet ... teksten kan velges, utheves eller har andre handlinger utført på den. Absolutt ingen bilder som pdf-filer her.

Bruk nettstedet Web2PDF direkte

Kanskje du bruker en ikke-Firefox-nettleser, eller holder ditt antall utvidelser til et minimum. Bare bla gjennom til nettstedet hvor du kan legge til "Web2PDF Bookmarklet" til din favoritt nettleser eller bare angi riktig nettadresse.

Konklusjon

Hvis du har vært på utkikk etter en bedre måte å lagre artikler og en unik nettside i et pdf-filformat, gjør Web2PDF-utvidelsen (eller bookmarklet) et flott tillegg til en hvilken som helst nettleser.

lenker

Last ned Web2PDF Converter-utvidelsen (Mozilla Add-ons)

Gå til Web2PDFs nettsted

Link
Plus
Send
Send
Pin