Skip to main content

Kombiner adresselinjen og fremdriftslinjen sammen i Firefox

Kombiner adresselinjen og fremdriftslinjen sammen i Firefox

Geoffrey Carr

Liker du måten Progress Bar er innebygd i adresselinjen i Safari Browser? Du kan få samme funksjonalitet i Firefox med Fission-utvidelsen.

Før

Her kan du se vår eksempelbrowser med "Progress Bar" som vises som vanlig i "Statuslinjen" og "Throbber" -spinnet. Vi kan gjøre det bedre enn det selv, ikke sant?

alternativer

Når du har installert utvidelsen, vil du kanskje raskt se på Fissions alternativer. Du kan enkelt endre fargen som vises i adressefeltet eller til og med bruke et bilde (noe som gir et helt unikt utseende). Du kan også aktivere noen av de tre "adresselinjens funksjoner" hvis ønskelig. For vårt eksempel valgte vi en blå farge ...

Merk: "Forhåndsvisningsfunksjonen" er veldig hyggelig for å se hvordan en ny farge eller et bilde vil se ut før du fullfører beslutningen.

Etter

Du kan se en veldig merkbar forskjell etter at vi har lastet opp nettsiden. Ingen "Status Bar" eller "Throbber" kreves for å vite hvor nær nettsiden er å fullføre lastingen.

Konklusjon

Hvis du elsker de kombinerte adresse- og fremdriftsbjelkene i Safari eller har lyst på noe som dette for å minimere brukergrensesnittet ditt, så er Fission en må-utvidelse for din Firefox-nettleser.

lenker

Last ned Fission-utvidelsen (Mozilla Add-ons)

Last ned Fission-utvidelsen (Extension Homepage)

Link
Plus
Send
Send
Pin