Skip to main content

Finn størrelsen på nettsideelementene på den enkle måten

Finn størrelsen på nettsideelementene på den enkle måten

Geoffrey Carr

Har du noen gang funnet et nettsted med en design eller layout som du synes er bra, men å finne ut pikselstørrelsen for individuelle elementer, er det et problem? Nå kan du enkelt få den informasjonen med myRuler.

Setup

Dette ser ut som myRuler ser ut når den først starter ... første gang den blir satt til en standard på 500 piksler. Når du starter myRuler igjen, vil den huske pikselstørrelsen du brukte forrige gang.

Du kan endre horisontal mot vertikal orientering, tema eller minimere myRuler til "System Tray" ved hjelp av "Right Click Menu".

Klikk på "MyRuler Link" for å se tastaturkommandoene for å flytte, endre størrelse, retningsvisning og skjermplassering.

MyRuler in Action

Kanskje du ser grafikk på et nettsted som sidebar knapper eller blogginnlegg bilder og tror virkelig at størrelsen i oppsettet er perfekt. Du kan enkelt finne størrelsene med myRuler. For vårt eksempel ser vi på et av bildene i et blogginnlegg ... først den horisontale måling ...

Og så den vertikale måling. På dette punktet kan du tenke at ja du kan lagre / kopiere bildet til datamaskinen eller høyreklikk for egenskapene, men hvis bildet ikke er det eneste elementet du jobber med på siden, så ...

Hvis det er en bestemt del av et nettsted som du liker størrelsen / passformen til (si bredden på et forumliste eller sidebar), kan du lett finne størrelsen som skal hjelpe til med utformingen for ditt eget nettsted.

Konklusjon

myRuler gjør en praktisk app å ha rundt for de tidene når du trenger en rask måte å finne størrelsen på nettsideelementer og gjøre utformingen av ditt eget nettsted enklere.

lenker

Last ned myRuler (versjon 0.5)

Link
Plus
Send
Send
Pin