Skip to main content

WOT Rankings, How-To Geek Newsletter, og deg

WOT Rankings, How-To Geek Newsletter, og deg

Geoffrey Carr

I løpet av de siste dagene har vi hatt en mengde lesere email oss klager at WOT (Web of Trust) vurderer How-To Geek-nyhetsbrevet med en advarsel. Men det er en løgn! Og vi har løst det ...

Hva snakker du om?

Web of Trust (WOT) tillegg til Firefox og IE sjekker koblinger på den nåværende siden og advarer deg når du er i ferd med å hodet mot noe mistenkelig - og dessverre var det feilaktig å merke koblingene i How-To Geek-nyhetsbrevet.

Men det var ikke oss!

Hvis du faktisk sjekker How-To Geek-scorecard-siden over på Web of Trust, ser du at vi har fantastiske grønne karakterer, og til og med en gratulasjon ... så hvor er forvirringen?

Problemet

Problemet her er at vi bruker et selskap med navnet Aweber til å håndtere å sende ut de daglige e-postene - siden det er 18.000 + abonnenter som får våre artikler i innboksen hver dag, kunne serveren vår ikke klare den belastningen. Så vi outsource den.

Og det er der problemet ligger ... clicks.aweber.com blir vurdert som usikre på WOT, og vi hadde klikksporing aktivert på de daglige e-postene - som forteller oss hvilke linker i nyhetsbrevet faktisk blir klikket på, og gir oss en fin måle på hvilken type innhold dere liker å lese om.

Så, jeg har fjernet klikksporingen fra e-postene, og med morgendagens e-post, bør dette ikke være et problem lenger.

Merk: Jeg har kontaktet Aweber om dette problemet, og de har lovet meg at de vil løse situasjonen fra slutten deres også.

Et ord på nettet av tillit

Jeg er en stor fan av WOT som en generell guide til et nettsteds pålitelighet. Det er nyttig å få anbefalinger fra andre brukere om du bør besøke et nettsted eller ikke. Dessverre tar det bare noen dårlige epler (eller dumme) å skru opp det. Vurderingssteder feilaktig som spam ødelegger opplevelsen for andre mennesker, og noen mennesker er bare ondsinnede.

Sak i punkt: Aweber bruker et dobbeltvalg, slik at du ikke bare må bevisst registrere deg for et nyhetsbrev, men du må også bekrefte abonnementet igjen for å kunne motta e-post. Når du har bekreftet to ganger, vel, bør du ikke vurdere det som spam - fordi du ba om det innholdet.

For ikke å nevne det faktum at det er en obligatorisk abonnementslink nederst på hvert Aweber-servert nyhetsbrev. Slutt å trykke på spam-knappen når du kan abonnere i stedet!

Link
Plus
Send
Send
Pin