Skip to main content

Slik oppretter du en ny bruker i Server 2008

Slik oppretter du en ny bruker i Server 2008

Geoffrey Carr

En av de første tingene å gjøre i et nytt nettverk er å skape Brukere, også kalt Brukerobjekter. Så lenge du vet informasjonen om brukeren du trenger å opprette, vil prosessen ikke ha noe tid i det hele tatt.

Dette er en oppgave vi vil gjøre fra en Domain Controller, og du bør ha administrativ verktøy i Start-menyen ved siden av kontrollpanel-lenken. Vi velger Active Directory-brukere og datamaskiner snap-in.

Når vi er inne i Active Directory-brukere og datamaskiner snap-in, må vi utvide domenet der vi vil opprette brukeren, og høyreklikk på brukere mappe. Vi velger deretter Ny | Bruker.

De Nytt objekt - bruker boksen vil dukke opp og kreve at du legger inn brukerens navn og oppretter brukerens pålogging. Du må bruke en standard metode for å opprette brukernavn, da dette vil føre til mye mindre forvirring i fremtiden. Hvis du har et lite nettverk, kan du bare holde fast ved å bruke det første for- og etternavnet fordi det er kortere. Hvis du forventer at nettverket ditt vil vokse ganske stort, er standardrådene å bruke hele for- og etternavnet skilt av en periode, som vi har gjort nedenfor.

Deretter gir vi brukeren et innledende passord, og sørg for at de endrer det så snart de logger på.

Når vi er ferdige, får vi et fint sammendrag av arbeidet vårt.

Når vi går tilbake til brukere mappe i domenet, kan vi se vår nyopprettede bruker.

Når vi har opprettet en bruker, er det mange ting vi må gjøre med dem, slik at de kan være nyttige, for eksempel å legge til tillatelser og sikkerhetsgrupper, men i det minste er operasjonen for gyting enkle og enkle.

Link
Plus
Send
Send
Pin