Skip to main content

Få tilgang til Windows 7 System Settings på den enkle måten

Få tilgang til Windows 7 System Settings på den enkle måten

Geoffrey Carr

Leter du etter en raskere måte å få tilgang til systeminnstillingene uten å bruke kontrollpanelet? Da er "Windows 7 in a Box" et program som du bør ta en nærmere titt på.

SPESIEL MERK: Domenet for programvarens hjemmeside er utløpt og programvaren er ikke lenger tilgjengelig for nedlasting.

Hva "Windows 7 i en boks" ser ut som

Innstilling av "Windows 7 i en boks" opp er veldig rask og enkel. Bare pakke ut rar-filen, plasser exe-filen i en passende "Programfil" -mappe, og opprett en snarvei. Når startet er grensesnittet enkelt å navigere og bruke med rullegardinmenyer.

Merk: Hovedapplikasjonsvinduet vil være lite.

Det beste du må gjøre når du har startet programmet, er å se gjennom menyene for å bli kjent med dem. "Systeminnstillinger" er delt inn i fokuserte kategorier for å hjelpe deg med å finne det du leter etter så raskt som mulig.

For de som er nysgjerrige, har vi inkludert skjermbilder for alle seks menyer, slik at du kan ha en veldig god ide om alle innstillingene som er tilgjengelige gjennom programmet. Her kan du se innstillingene som er tilgjengelige under "Funksjonsmeny" ...

Og elementene som er tilgjengelige i "Mapper-menyen".

"Internett-innstillingsmenyen".

Du kan få tilgang til de vanligste appene som er inkludert i Windows 7 (dvs. Windows Media Center, Snipping Tool, etc.) ved hjelp av "Programmer-menyen".

Merk: Denne menyen viser ikke brukerinstallerte programmer lagt til i Windows.

Bruk "Verktøymeny" for å få tilgang til "System Management Tools".

Tilgang brukes ofte til "Systeminnstillinger" som "Skjermoppløsning, brukerkontokontroll og vindufarge og utseende" i "Innstillinger-menyen".

"Windows 7 i en boks" i aksjon

Som et raskt eksempel brukte vi "Windows 7 i en boks" for å få tilgang til "User Accounts" -innstillingene og de åpnet veldig raskt.

Selv om det ikke er sett på skjermdumpen, er "Windows 7 i en boks" fortsatt åpen og kjører "bak" Brukerkontoer-vinduet "klar for neste gruppe innstillinger eller program som du trenger rask tilgang til.

Konklusjon

Hvis du har lyst på en rask måte å få tilgang til innstillinger uten å gå gjennom flere lag i kontrollpanelet, vil du sikkert nyte "Windows 7 i en boks".

Link
Plus
Send
Send
Pin