Skip to main content

Overvåk flere Google-tjenester i Chrome

Overvåk flere Google-tjenester i Chrome

Geoffrey Carr

Leter du etter en måte å overvåke flere Google-tjenester med bare en utvidelse i stedet for mange? Da vil du definitivt se på One Number-utvidelsen for Chrome.

Installasjon og oppsett

Når du installerer ett nummer, må du klikke på "Installer" i bekreftelsesmeldingsvinduet for å fullføre det til Chrome.

Så snart installasjonen er ferdig, vil du se den nye "verktøylinjeknappen" og en kort utvidelsesstyringsmelding. Legg merke til at det allerede er et "ulest antall nummer" synlig med "verktøylinjeknapp". For å være sikker på at du har den mest nøyaktige "uleste graden", må du gå inn i "Alternativer" første tingen.

Det er to måter å få tilgang til "Alternativer" for utvidelsen. Den første er i rullegardinmenyen for "Verktøylinjeknapp" ...

Og den andre er gjennom "Chrome Extensions Page".

Alle "Alternativer" vises her i utvidet form. Det første du må sjekke for, er å se om du vil endre "Server Query Interval" ...

Merk: Hvis du bestemmer deg for å endre farger, må du manuelt skrive inn den nye "Fargekoden".

Den andre tingen du definitivt bør aktivere hvis du bruker "Filters" i Gmail-kontoen din, er "Sjekk etter uleste meldinger, ikke bare i innboksen" -alternativet. Denne gjorde en umiddelbar forskjell i vår "uleste telling".

Den samme anbefalingen gjelder for Google Voice.

Ett nummer i aksjon

Du kan se at det var to ekstra elementer lagt til i vår "uleste telling" (fra 75 til 77) etter å ha endret "Alternativer". Når du åpner rullegardinvinduet, ser det slik ut. Det finnes en liten verktøylinje over toppen, og hver tjeneste er pent stablet i sin egen del. Du kan se antall uleste elementer og en kort visning av det første elementet / elementene for hver tjeneste.

Hvis du bare vil fokusere på en tjeneste om gangen, klikker du på koblingen for den tjenesten, og en ny kategori åpnes for den aktuelle Google-nettsiden.

Vil du åpne faner for alle de uleste elementene samtidig? Klikk deretter på "Åpne ulest" ...

Tre tjenester med uleste gjenstander og tre nye faner åpnet.

Konklusjon

Hvis du er på utkikk etter en enkel måte å overvåke dine favoritt Google-tjenester, vil du definitivt prøve denne utvidelsen.

lenker

Last ned ennummerutvidelsen (Google Chrome Extensions)

Link
Plus
Send
Send
Pin