Skip to main content

Windows 8 Startskjermtilpasser: Freeware å tilpasse startskjermbildet

Windows 8 Startskjermtilpasser: Freeware å tilpasse startskjermbildet

Geoffrey Carr

Tenk på å tilpasse Windows 8 startskjermen? Windows 8 Startskjermtilpasser er et gratis verktøy utviklet for å administrere og endre utseendet på startskjermbildet for Windows 8 | 8.1. Med dette verktøyet kan du enkelt håndtere bakgrunnen, opaciteten og antall fliserrader på PC-skjermen.

Tilpass Windows 8 Startskjerm

Til å begynne med, hvis du vil ha en tilpasset bakgrunn For startskjermbildet kan du bare klikke på "Legg inn bilde" -knappen og velg ønsket bilde, og deretter kan du klikke på "Apply" -knappen for å endre bakgrunnen på startskjermen. Du kan også velge delen av bildet som skal vises som bakgrunn. Du kan velge hvilken type en bildefil som helst.

Med dette gratis verktøyet kan du også endre Opacity av startmenyen. Opacity her betyr gjennomsiktighet i startmenyen. Med denne programvaren kan du gjøre startskjermbildet helt gjennomsiktig eller delvis gjennomsiktig slik at du kan ta en titt på bakgrunnsprosessene. Programvaren lar deg også endre opaciteten til applikasjonsfliser. Du kan nå ha to forskjellige gjennomsiktighetsnivåer for startskjermbildet, bakgrunns- og applikasjonsfliser.

Denne gratis programvaren lar deg sette maksimum antall rader i startmenyen. Denne funksjonen er veldig nyttig, som med dette alternativet kan du endre det grunnleggende utseendet til startmenyen i henhold til dine behov, og ikke i henhold til skjermoppløsningsbehovet. Det vil la deg omforme den grunnleggende utformingen av startmenyen og gir deg den beste passformen til t-banen på PC-skjermen.

Windows 8 Start Screen Customizer har et fint grensesnitt som er veldig enkelt å bruke, og det lar deg utføre alle tilpassingene veldig fort.

Windows 8 Startskjerm Tilpasser nedlasting

Oppdatert 25 Aug 2018: Windows 8 Startskjermtilpasser er utgått og er ikke lenger tilgjengelig. Hvis du klarer å finne en kopi av det, husk å opprette et systemgjenopprettingspunkt først før du bruker det.

Link
Plus
Send
Send
Pin