Skip to main content

SUPERAntiSpyware Portable er Verktøyet for fjerning av spionprogrammer du trenger

SUPERAntiSpyware Portable er Verktøyet for fjerning av spionprogrammer du trenger

Geoffrey Carr

Hvis du har en PC infisert med skadelig programvare, spionprogrammer eller falske / falske antivirusprogrammer, er det beste verktøyet for å fjerne dem den gratis SUPERAntiSpyware Portable-utgaven. Her på How-To Geek HQ, er dette verktøyet vi bruker til å rense ekle infeksjoner som Antivirus Live.

Du lurer kanskje på hvorfor en bærbar versjon er så viktig ... problemet er at de verste malwareinfeksjonene hindrer deg fra å installere programvare for fjerning av skadelig programvare, og selv om du klarer å få den installert, mesteparten av tiden du prøver å starte den, Jeg får en feil som denne:

Merk: Det er et ekte skjermbilde fra et ekte virus som vi rengjort med SUPERAntiSpyware Portable.

SUPERAntiSpyware Portable løser dette problemet ved å ikke bare gi deg en fullstendig bærbar versjon av programmet, som består av en enkelt fil du kan kopiere til USB-stasjonen uten å kreve installasjon, men det gir deg også et tilfeldig filnavn, slik at skadelig programvare ikke kan oppdag det så enkelt.

Du bør være oppmerksom på at når du laster ned programmet, inneholder den alle de siste oppdateringene når du lastet ned den.

Sidebar Geek Note

Hvis du har hatt mye erfaring med å rengjøre virus, vil du sikkert merke til at du alltid kan kjøre SUPERAntiSpyware som et bærbart program ved å installere det på en tommelen, men oppdateringene kom ikke automatisk sammen med det.

Noen av oss brukte også en hack-metode som inneholdt en batchfil og miljøvariabler for å sikre at oppdateringene ble installert på tommelen, men heldigvis reparerer den nye versjonen problemet ved å automatisk inkludere dem. Den egentlig ironiske tingen er at jeg hadde skrevet en artikkel planlagt for neste uke om hvordan du gjør nettopp det. Åh ja, det er mye bedre uansett.

Bruke SUPERAntiSpyware Portable

Når du har lansert programmet på en infisert maskin, bør du se en velkomstskjerm, og du kan bare klikke på knappen for å starte den opp.

Velg ditt språk ...

Og akkurat slik er du i hovedgrensesnittet. Hvis du ikke har brukt den vanlige SUPERAntiSpyware før, bør du klikke på knappen Skann din datamaskin - men hvis du har hatt det sitte på systemet for en stund, kan du kanskje bruke oppdateringstesten først.

Velg stedene du vil skanne, og velg å utføre fullstendig skanning (det er ikke noe poeng i en rask skanning på en infisert maskin).

Søknaden vil skanne gjennom systemet og finne noe dårlig på systemet, og la deg så enkelt fjerne det. Merk: Dette er et skjermbilde fra en infisert maskin som vi har ryddet med SUPERAntiSpyware.

Så der har du det, en full endorsement fra How-To Geek for SUPERAntiSpyware. Jeg har personlig brukt det til å rense minst et dusin maskiner infisert med veldig forferdelige rogue / falske antimalware applikasjoner.

Merk: SUPERAntiSpyware er ikke et antivirusprogram, og er ment for å fjerne spyware og rogue-applikasjoner som holder PCen din til løsepenger. Du trenger fortsatt Microsoft Security Essentials for din sanntidsbeskyttelse.

Last ned SUPERAntiSpyware Portable Scanner fra superantispyware.com

Link
Plus
Send
Send
Pin