Skip to main content

Legg til en «Innebygd» Notisblokk til Google Chrome

Legg til en «Innebygd» Notisblokk til Google Chrome

Geoffrey Carr

Er du lei av å måtte åpne eksterne tekstprogrammer hver gang du trenger å lagre noen notater? Nå kan du legge til en "innebygd" notisblokk til Google Chrome med Chromepad-utvidelsen.

Installasjon

Du vil bli bedt om følgende meldingsvindu, og ber deg om å bekrefte installasjonen av utvidelsen. Klikk på "Installer" for å fullføre å legge til Chromepad til Google Chrome ...

Når installasjonen er fullført, vil du se denne meldingen vises sammen med den nye "verktøylinjeknappen".

alternativer

Du kan bruke en av tre metoder for å få tilgang til alternativene for Chromepad. Den første er ved å høyreklikke på "Toolbar Icon", den andre bruker "Chrome Extensions Page", og den tredje bruker menyen i rullegardinmenyen selv.

Dette ser ut som "Alternativer Side" for øyeblikket. Hovedområdet av interesse er "LocalStorage Text Box" ...

Hvis du har hatt notater fra en eldre versjon av utvidelsen "forsvinner" når du oppdaterer til den nyeste versjonen, vil de bli funnet her. Du kan "re-add" dem tilbake til rullegardinmenyen. Dette er et eksempel fra en av våre bærbare installasjoner når vi oppdaterte til den nyeste versjonen ...

Chromepad in Action

Når du klikker på "Chromepad Toolbar Button", ser du et lite rullegardin tekstvindu som dette. Det er også en liten og svært nyttig meny inkludert.

Hvis du trenger å endre størrelsen på vinduet mens du legger til notater, kan du enkelt gjøre det ved å bruke "Utvid grepet" nederst til høyre i tekstvinduet.

Merk: Nedtrekksvinduet kommer tilbake til standardstørrelsen som vises ovenfor når den er lukket og gjenåpnes.

For øyeblikket kan du ikke velge en standard skrift for teksten, slik at teksten din kan virke litt annerledes ut fra skrifttypeinnstillingene i nettleseren din. Som du kan se notatene som vi skrev for vårt eksempel, ser det veldig bra ut. Hva som er enda bedre er at notatene dine blir lagret neste gang (etter at du har startet nettleseren din på nytt) ... bare åpne tekstvinduet og start der du tidligere sluttet.

Merk: Du kan ikke legge til bilder i notatene.

Hvis du foretrekker det, kan du til og med løsne rullegardinmenyen fra nettleseren ... definitivt en fin touch.

Konklusjon

Chromepad er en ekstremt nyttig (og sterkt anbefalt) forlengelse for Google Chrome for å hjelpe deg med å holde oversikt over notatene du samler inn i løpet av dagen.

lenker

Last ned Chromepad-utvidelsen (Google Chrome Extensions)

Link
Plus
Send
Send
Pin