Skip to main content

Slik spiller du Windows 10 Store spill offline

Slik spiller du Windows 10 Store spill offline

Geoffrey Carr

Inntil nylig kunne Windows 10-butikkspillene bare spilles når de er koblet til Internett. Microsoft har heldigvis forandret dette, men som vanlig måtte de gjøre ting komplisert: Du kan bare ha en "utpekt offline-enhet" om gangen.

Slik setter du inn den angitte, frakoblede enheten

Hvis du har flere Windows 10-enheter, må du markere en enkelt som din "utpekte offline-enhet" mens du er online før du kan spille spill.

Advarsel: Du kan kun endre den angitte nettverksenheten tre ganger i året. Til sammenligning begrenser Steam deg ikke til en enkelt frakoblet enhet i det hele tatt, og det er absolutt ingen årlig grense for dine spill-PCer. Dette er enda en god grunn til å unngå å kjøpe spill på Windows Store hvis det er mulig.

Hvis du vil endre den angitte nettverksenheten, åpner du appen Butikk, klikker på profilikonet ditt og velger "Innstillinger".

Rull ned til delen "Frakoblet tillatelser" og sørg for at "Lag denne PCen den jeg bruker til å kjøre noen spill eller programmer som har begrensede lisenser, selv når jeg er offline", er glidebryteren satt til "På".

Endre innstillingen en gang, og du vil bli informert om at du bare kan endre innstillingen 2 flere ganger i løpet av de neste 365 dagene.

Sett opp spillene dine

Nå vil du sette opp spillene dine slik at de kan utføre offline. Ikke alle spill støtter offline spill, men de fleste spill i Store gjør. Eventuelle funksjoner for multiplayer-funksjoner på nettverket vil ikke være funksjonelle og resultatlister vil ikke være tilgjengelige, men eventuelle prestasjoner i spillet du får, vil bli gitt til deg neste gang du kobler til Xbox Live på den enheten. Prestasjonspopoppene vil ikke vises før du kobler til Internett igjen.

For å sikre at et spill vil kjøre frakoblet, installerer du det spillet og deretter starter det mens du er koblet til Internett. Spillet vil sette seg opp, skaffe seg nødvendig lisensinformasjon, og laste ned data som den trenger for å fungere.

For å bekrefte at et spill faktisk vil fungere når du er offline, kan du midlertidig deaktivere Internett-tilkoblingen din. Lukk spillet og hodet til Innstillinger> Nettverk og Internett> Flymodus. Du kan enten aktivere "Flymodus" eller deaktivere glidebryteren "Wi-Fi" for å deaktivere trådløs Internett-tilkobling.

Forsøk å starte spillet mens du er offline, og se om det fungerer. Hvis det gjør det, er du god til å gå. Du kan ta datamaskinen din et sted uten en Internett-tilkobling, og fortsett å spille spill normalt.

Link
Plus
Send
Send
Pin