Skip to main content

Slik aktiverer du Chrome-innledende varsler på Windows 10

Slik aktiverer du Chrome-innledende varsler på Windows 10

Geoffrey Carr

Windows 10 varslingssystem inneholder ikonene for enkel tilgang til systemfunksjonene. Google Chrome har nylig kastet ut en ny varslingserfaring oppdater hvor den støtter de innledende Windows 10 notifikasjonene. Den nye varseloppdateringen ber om alle Chrome-varslene i Windows Action Center.

Brukere som har den nyeste Chrome-nettleseren, kan bruke det opprinnelige varselet for å motta krommelding i Windows Action Center. Google Chrome viser handlingssenteret og toastvarselet for alle nettstedene og nettappene som er konfigurert til å presse varsler. Chrome viser alle varslingene i nedre høyre hjørne. Denne funksjonen gir mer stabilitet på en måte at meldinger også vises i Windows 10 Action Center, som deretter tillater en bruker å administrere dem som ønsket. Eksempel, en bruker kan bruke Fokusassistent som regler til stille varsler, og dermed unngå uønskede distraksjoner når du ser på en film eller utfører andre oppgaver.

Den nye funksjonen er imidlertid ikke aktivert for alle brukerne, og er for tiden tilgjengelig for bare 50 prosent av brukere som har Chrome 68. De resterende Chrome-brukerne forventes å motta de innkommende varslene i nær fremtid. Brukerne som allerede har mottatt oppdateringen for krom opprinnelig melding, kan aktivere varselet manuelt på siden Chrome-flagg. Når det er aktivert, vil vinduets handlingssenter vise popupvarsler av alle nettstedene og nettappene som er konfigurert til å presse varsler.

I denne artikkelen forklarer vi hvordan du aktiverer eller deaktiverer innkommende varsler fra Google Chrome på Windows 10.

Aktiver Chrome-innvendige varsler

Åpen Chrome Browser. Deretter skriver du inn følgende bane i Chrome-adresselinjen for å åpne Chrome-flaggsiden, og trykker på Enter:

chrome://flags/#enable-native-notifications

De Aktiver innledende varsler innstillingen vil være synlig. Hvis du vil aktivere de innledende notifikasjonene, velger du aktivert alternativ fra rullegardinmenyen. Når det er aktivert, vil vinduets handlingssenter vise popvarsler av alle nettstedene og nettappene som er konfigurert til å presse varsler.

Hvis du vil deaktivere det opprinnelige varselet, velger du Funksjonshemmet alternativet fra rullegardinmenyen for flagget Aktiver innledende varsler.

Klikk på Start på nytt nå knapp.

Tilpass Chrome-innvendige varsler

Brukere kan også tilpasse varslingsopplevelsen og administrere de innvendige meldingene i Chrome i systemvarslingsinnstillingene. Følg trinnene nedenfor for å tilpasse Chrome-innledende varsler.

Gå til innstillinger og naviger til System. Klikk på Varsler og handlinger .

Klikk på appen Google Chrome og vri brytereneller Av for å vise varsler i handlingssenter, kontrollere antall varsler som er synlige i handlingssenteret, kontroller lyd, angi prioritet for varsling i handlingssenteret og mange flere.

Når du er ferdig, Lukk vinduet. Det er alt.

Se dette innlegget hvis du vil vite hvordan du slår av Google Chrome-desktop-varslingsvarsler.

Link
Plus
Send
Send
Pin