Skip to main content

Kjør Firefox OS på Windows med Firefox OS Simulator: Gratis nedlasting

Kjør Firefox OS på Windows med Firefox OS Simulator: Gratis nedlasting

Geoffrey Carr

Firefox OS er et helt nytt Mobile OS utviklet av Mozilla's Boot to Gecko-prosjekt. Operativsystemet er ikke installert på noen av telefonene ennå. Men du kan se på operativsystemet, ved å simulere det på din Windows-PC. Dette er et Linux-basert, åpen kildekode-OS for mobiler og tabletter. Denne opplæringen forteller hvordan du kan kjøre Mozilla OS på Windows.

Firefox OS Simulator

Trinn 1: Først og fremst trenger du Mozilla Firefox-nettleser som kjører på din PC. Hvis du ikke har installert Firefox ennå. Du kan laste ned og installere den. Nå må du laste ned Firefox OS Simulator - den er tilgjengelig for Windows, Linux og Mac.

Steg 2: Åpne Mozilla Firefox. Klikk på Firefox-menyen og deretter på 'Add-ons'. Klikk på ikonet for små innstillinger og klikk deretter på "Installer tillegg fra filen." Finn hvor du har lastet ned filen i forrige trinn. Velg filen og klikk på installasjonen nå.

Trinn 3: Nå har du installert Firefox OS-simulatoren på PCen. For å kjøre simulatoren, klikk på Firefox-menyen og deretter på 'Webutvikler' og deretter på 'Firefox OS Simulator', vil du bli omdirigert til Firefox OS Simulator Dashboard, hvorfra du kan kjøre simulatoren.

Slik kan du installere og kjøre denne simulatoren.

La oss nå se hvordan legg til apper til Firefox OS. For å legge til appene trenger du nettadressen til WebApp-filen, eller du kan finne katalogen av filen.

Trinn 1: Åpne Firefox OS Simulator Dashboard. Legg til nettadressen eller velg manifest.webapp fra en katalog og klikk på add-knappen.

Steg 2: Appen blir lagt til i applisten, du kan kjøre eller oppdatere appen fra listen. Klikk på Run-knappen og i simulatorvinduet; Du vil se at appen kjører.

Totalt sett er Firefox OS Simulator en veldig god testplattform. Ikke-geek brukere vil kanskje ikke prøve dette som en gang, det resulterer i forvirrende feil. La Mozilla frigjøre hele simulatoren - eller du kan vente på at en Firefox OS-telefon kommer til markedet. Du kan få simulatoren på people.mozilla.org/~myk/r2d2b2g

I løpet av få dager vil vi se hvordan du kjører Chrome OS på Windows.

Link
Plus
Send
Send
Pin