Skip to main content

HP Envy X2 Windows 8 Tablet gjennomgang, pris, spesifikasjoner

HP Envy X2 Windows 8 Tablet gjennomgang, pris, spesifikasjoner

Geoffrey Carr

Feberen av konvertible Windows 8-tavle har ikke gått ned. Vi har allerede dekket noen konvertible bærbare datamaskiner og tabletter som Lenovo ThinkPad Twist. Det siste, jeg har skjedd å komme over er HP Envy x2. Så bestemte jeg meg for å sjekke det ut.

HP Envy x2 Spesifikasjoner

Utseende

HP Envy x2 er en 11,6 tommers nettbrett drevet av Windows 8. 11,6 tommer er den ideelle størrelsen for tabletter, tror jeg. Hvis du ser, dette er ikke en Windows RT-enhet som overflaten, det er en konvertibel bærbar datamaskin som er i stand til å kjøre alle Windows-skrivebordsprogrammer. Ved første øyekast ser enheten ut til å være en notisbok med et lokk som dukker opp for å bli et frittstående skifer. I motsetning til andre, som hovedsakelig er bygget av billig plastskrot, har x2 et helt metall ytre skall. Det ser stilig ut og aggressiv tapering gjør det til en av de smaleste Windows 8-hybridene i markedet!

Dokkingstasjon

Når festet på tastaturet er festet, holder hengslet tavla fast. Selv om hengslet tilsynelatende virker fast, gjør det oppgaven med å trekke skifer / tastatur ut fra festpunktet en bris, som krever minimal kraft. Skyv utløserknappen helt fra venstre til høyre!

Når tabletten er festet, åpner clamshellen og lukkes så godt som en bærbar PC. Prøv å bøye skjermen med fingeren bakover, og du får poenget! Når det er sagt, med tastaturdocken festet, hopper vekten av enheten fra 1,5 pounds opp til 3,1 pounds og tykkelsen til .6 tommer mens hengslet legger ca. 0,5 tommer til lengden.

prosessor

Under hetten løper HP Envy x2 1,8 GHz Atom Z2760 CPU som bare kan kjøre alle programmer du kaster på den beskjedne 1366 x 768 oppløsning, men glem spill. Atomprosessorer er ikke de raskeste prosessorene i verden. Den lavdrevne silisium brukes hovedsakelig for å gi en fantastisk batterilevetid, og kompromitterer fart. Derfor er X2 ikke like kraftig som en vanlig bærbar PC for spill. Når det gjelder minne, kommer HP-hybriden med 64 GB lagringsplass, men ca 10 GB er viet til en gjenopprettingspartisjon.

Batteri

Jeg glemte helt å nevne, Envy har et batteri i tablettdelen og et ekstra batteri i tastaturbasen. Batteriene kombinert, gir deg rundt 12 timers total kjøretid.

Touch-skjerm

På den annen side gir standardstørrelsen 11,6 tommers skjerm skarpe bilder med rike farger og har en meget fin berøringsopplevelse. Du kan sveipe mellom apper, klemme for å zoome og gjøre andre bevegelser veldig bekvemt. Viktigst, selv om enheten blir varm, blir den ikke varm. Selv etter streaming av video i mange minutter, vil du finne at midten av tastaturet ikke overskrider temperaturen med 80 grader. Temperaturer under 90 grader anses å være umerkelig.

Typing Experience

Et område hvor Envy x2 faller kort i ytelse er "KEYBOARD". Det fysiske tastaturet på den konvertible kaien gir ikke bare unøyaktige, men også en svært ubehagelig skriveopplevelse. Tastaturet virker trangt, stivt og ikke reagerer til tider. Det kan hende du finner det vanskelig å registrere tastetrykkene dine.

Tilkoblingsalternativer

Når det gjelder tilkobling, tilbyr tabletten en håndfull porter på bunnflaten. Disse inkluderer, et MicroSD-kortspor, en 3,5 mm hodetelefonkontakt og en dockingsport som enten kobles til docken eller direkte til ladekabelen. Tastaturdokken har to USB 2.0-porter og en full-HDMI-kontakt og et vanlig SD-kortspor. Dessuten finner du et 8-MP bakkamera for å fange noen skarpe og fargerike bilder under både lys ute og mørke innendørs situasjoner.

Siste opprop

Mens innsats for å levere med nesten 12 timers batterilevetid via dock og tablett kombinert er betydelig, er det absolutt ikke lovverdig. De fleste tabletter / hybrider / konvertible er i stand til å tilby det. Videre, når den brukes som en bærbar PC, gjør systemets gjennomsnittlige ytelse, ubehagelig skriveopplevelse og glatt touchpad det som en billig netbook.

HP Envy x2 koster $ 849.

Jeg foreslår at hvis du leter etter en mindre kostbar Windows-nettbrett med et godt tastatur som har behagelig skriveopplevelse, kan du prøve Acer Iconia W 510. Selv om den har en mindre skjerm (10 tommers), gir den samme ytelse og lengre batteri livet for $ 140 mindre.

Relaterte innlegg:

  • Surface Team svarer på spørsmål om overfladetabletten
  • Overflate 3 spesifikasjoner, pris. Sammenligning med Surface Pro 3
  • Hvordan sammenligner Microsoft Surface Tablet mot Apple iPad
  • Apple iPad vs Microsoft Surface RT Tablet - Battle for Glory!
  • Tips for bærbar batteri Bruksanvisning og optimalisering for Windows

Link
Plus
Send
Send
Pin