Skip to main content

Windows trenger din nåværende legitimasjonsfeil på Windows 10

Windows trenger din nåværende legitimasjonsfeil på Windows 10

Geoffrey Carr

Hvis du er irritert med "Windows trenger din nåværende legitimasjon"Popup-melding hver gang du logger deg på Windows 10/8/7 datasystemet, er du ikke alene. Mange mennesker står overfor denne irriterende popupen som får dem til å slå skjermen kanskje, for akkurat som deg, vet de ikke hvorfor dette skjer og hvordan bli kvitt problemet.

Windows trenger din nåværende legitimasjon

Hvis noen tilfeller ikke oppstår når du logger inn med passordet ditt, oppstår det bare når du logger inn med en PIN-kode. Feilmeldingen som dukker opp, lyder:

Windows needs your current credentials. Please lock this computer, then unlock it using your most recent password or smart card.

Det kan antas at problemet oppstår på grunn av bare PIN-innlogging. Men det er ikke rettferdig. Så, her er en måte du kan fikse dette problemet på. Denne løsningen er utelukkende for Windows 10 brukere.

For individuelle Windows 10-enheter

Denne løsningen er for frittstående enheter som kjører Windows 10. Følg trinnene nøye i rekkefølge. Det er enkelt. Bare vær oppmerksom mens du er på den.

1] Gå til Startmeny.

2] Høyreklikk på brukerprofilen din.

3] Gå til Endre kontoinnstillinger.

4] Gå til Din info og velg Innstillinger app.

5] Hit the Bekrefte lenke, og du vil føre til en rekke kommandoer på skjermen som du må være klar til å følge for å verifisere informasjonen din.

6] Start enheten på nytt når du er ferdig med verifikasjonsprosessen.

Dette alternativet er bare tilgjengelig hvis du er logget på fra din Microsoft-konto. Hvis ikke, ville det vise et alternativ "Logg deg på med en Microsoft-konto i stedet.”

Dette er det for en frittstående enhet.

For domenetilkoblede enheter

For et system som er domenet tilkoblet, må du ta Gruppepolicy rute. For dette trenger du Windows Pro eller sistnevnte versjoner. Hvis du er på Windows 10 Home, oppgrader systemet. Det er ingen annen måte, og hvorfor vil du ikke oppgradere til en versjon som gjør det mulig Domener Bli med og Konsernledelse uansett? Så, her er hvordan.

Oppgrader ditt Windows 10-system

Du vet allerede det for å bli kvitt Windows trenger din nåværende legitimasjon popup du kan ikke være på Windows 10 Home lenger. Så hvis du kjører Windows 10 Home, er dette avsnittet for deg. Følg disse svært enkle trinnene. Prosessen er litt tidkrevende, det er alt.

1] Gå til Innstillinger.

2] Gå til Oppdatering og sikkerhet og via det, gå til aktivisering.

3] Klikk på Endre produktnøkkel alternativet i høyre panel av aktivisering vindu.

4] Klikk på Ja i popup-vinduet for brukerkontokontroll.

5] Skriv inn produktnøkkelprompten "VK7JG_NPHTM_C97JM_9MPGT_3V66T" i det oppgitte rommet. Dette er standard produktnøkkelen som skal oppgraderes fra Windows 10 Home til Pro, og du kan prøve å prøve den. OS-en vil oppgradere, men kopien av Windows 10 Pro vil ikke bli aktivert.

6] Du vil da finne Start oppgradering knappen i neste trekk. Klikk på den og vent til systemet slår av og starter på nytt. Du vil komme over meldingen:

  • "Arbeider med oppgraderinger
  • <__% complete>
  • Ikke slå av datamaskinen. "

7] Etter at du har ventet tålmodig på hele prosessen for å fullføre, vil du komme over en lignende legger til funksjoner skjerm. Igjen, jobben din her er bare å vente til den fullfører til 100%.

8] Det neste trinnet vil være å logge på den oppgraderte versjonen av Windows 10 Pro utgaven. Du vil se meldingen:

"Utgaveoppgradering fullført

Du er ferdig og PCen din er klar til å gå. "

9] Nå som oppgraderingen er ferdig, kan du åpne aktivisering skjerm via innstillinger app og sjekk den nåværende utgaven. Du trenger en ekte nøkkel for å aktivere Windows 10 Pro.

Nå som du er klar til å bli kvitt din primære Windows trenger din nåværende legitimasjon Feil, la oss komme tilbake til løsningen.

Endre gruppepolicyinnstilling

Dette er for tilkoblede domener på Windows 10 Pro og senere versjoner. Her er hvordan du går om det.

1] Gå til Løpe og skriv "gpedit.msc"Og klikk OK for å åpne Lokal gruppepolicyredigerer.

2] Et snap-in vindu vises hvor du må følge banen:

Computer Configuration > Administrative Templates > System > Logon.

3] Kontroller høyre panel på Logg på og finn "Vent alltid på nettverket ved oppstart og pålogging av datamaskinen"Alternativet.

4] Hvis dette alternativet er 'aktivert’ dobbeltklikk for å "Deaktiver’ den. Du kan også sette den til 'Ikke konfigurert '.

5] Hit 'Apply' og klikk deretter 'OK'.

6] Avslutt Gruppepolicyredigerer og start enheten på nytt.

Problemet ditt burde vært løst når du starter datamaskinen på nytt etter å ha fulgt alle disse trinnene.

Gi oss beskjed om hva som hjalp deg.

PS: Dette innlegget vil hjelpe deg med å fikse Klikk her for å skrive inn din nyeste legitimasjonsmelding i Windows 10.

Link
Plus
Send
Send
Pin