Skip to main content

Synkroniser filer mellom datamaskiner og mobile enheter med Live Mesh

Synkroniser filer mellom datamaskiner og mobile enheter med Live Mesh

Geoffrey Carr

Ønsker du å få tilgang til filene dine umiddelbart fra hvor som helst? Med Live Mesh kan du synkronisere filer mellom datamaskiner, mobile enheter og til og med Macer som er både gratis og enkle.

Live Mesh er en gratis tjeneste fra Microsoft som lar deg synkronisere filer mellom PCer, Mac, Windows-telefoner og et nettbasert skrivebord med 5 GB lagringsplass. Du kan synkronisere hvilken som helst fil eller mappe fra alle disse stedene. Live Mesh gir deg full kontroll over filene dine, slik at de kan synkroniseres med 2 datamaskiner, en datamaskin og skyen, eller 30 datamaskiner - ditt valg! Du kan også få tilgang til hvilken som helst tilkoblet datamaskinens fullstendige skrivebord fra en hvilken som helst Internett-tilkoblet datamaskin over hele verden via webgrensesnittet.

Så la oss komme i gang.

Gå over til Live Mesh og klikk på Logg på-knappen.

Logg deg på med Windows Live ID (inkludert din Hotmail, Messenger eller Xbox-pålogging), eller opprett en ny konto hvis du ikke allerede har en.

Velkommen til Mesh! Du er umiddelbart velkommen med en lenke til ditt Live Desktop. Dette er ditt nettbaserte skrivebord for Mesh, hvor du kan lagre filene dine online og synkronisere dem fra datamaskinene dine. Klikk på koblingen for å se den.

Den elektroniske skrivebordet fungerer veldig lik Windows-skrivebordet ditt, inkludert Aero-utseendet. Mesh hjelper deg raskt å få oppsett med nyttige opplæringsprogrammer første gang du logger inn.

Nå kan du legge til en mappe. Bare klikk på "Opprett ny mappe" og skriv inn navnet du vil ha for mappen din.

Klikk på nedpilen i dialogboksen for å velge hvor du skal synkronisere filene dine. Husk at filer og mapper i Mesh kan synkroniseres mellom 2 steder, så hvis du bare vil ha filen på 2 datamaskiner og ikke online, eller på en datamaskin og på nettet, er det opp til deg.

Du kan enkelt laste opp filer direkte fra "Explorer" -vinduet i Mesh, og kan også gi nytt navn til og flytte filer.

Eller du kan til og med se en Silverlight-drevet bildefremvisning av bildene dine ved å klikke på Media View-knappen.

Men Live Mesh beste funksjon er at du kan koble direkte til datamaskinene dine og Windows Mobile-enheter. Klikk på Enheter-knappen for å gå tilbake til hovedskjermen.

Klikk nå koblingen "Legg til en enhet", og velg riktig nedlasting. Mesh støtter Windows XP, Vista og Windows 7, inkludert 64 bit versjoner. Den fungerer også med Windows Mobile og en forhåndsvisning av teknologi for Mac OS X.

Installere Mesh er veldig enkelt. Den løper stille fra brettet og lar deg kjenne fremgangen med en liten indikator.

Når det er installert, logg deg ganske enkelt inn med din Windows Live ID (samme som du logg på online).

Legg nå et navn på datamaskinen din, slik at du vet hvilken datamaskin den er fra Live Desktop.

Nå kan du enkelt legge til filer og mapper i Mesh, slik at de kan synkronisere med andre datamaskiner eller Live Desktop. Høyreklikk bare på en hvilken som helst mappe, og velg "Legg til mappe til Live Mesh", og du vil bli presentert med alle delingsalternativene du hadde på Live Desktop.

Alle synkroniserte mapper vil ha en Mesh sidebar som viser nylig aktivitet i den mappen. Du kan også se denne linjen ved å klikke på Mesh-ikonet på oppgavelinjen.

Og nå, når du logger på ditt Live Desktop, blir datamaskinen din oppført med enhetene dine. Du kan til og med velge å eksternt logge inn på datamaskinen din hvis du ønsker direkte fra Live Desktop online.

Mesh fungerer også på Windows Mobile-enheter. Bare besøk nettstedet Live Mesh fra telefonens nettleser, logg inn med Live ID, og ​​last ned og installer Mesh derfra.

Når du er installert, kan du synkronisere en hvilken som helst mappe fra telefonen eller få tilgang til andre mapper i Mesh. Dette er en fin måte å holde din Windows Phone synkronisert med datamaskinen din!

I Avslutning:

Mesh er en fin måte å holde filer synkronisert på tvers av datamaskiner og mobile enheter, og til og med på skyen. Enten du trenger å beholde alle dokumentene dine på skrivebordet og datamaskinen, eller sørg for at den avgjørende filen er tilgjengelig fra hvor som helst med en internettforbindelse. Sjekk det ut, og la oss få vite hva du synes at!

lenker:

Registrer deg for Live Mesh

Link
Plus
Send
Send
Pin