Skip to main content

Advanced Tokens Manager: Backup Windows og Office Activation Tokens filer

Advanced Tokens Manager: Backup Windows og Office Activation Tokens filer

Geoffrey Carr

Avansert Tokens Manager lar deg sikkerhetskopiere og gjenopprette Windows- og Office-aktiveringsfilene, og dermed eliminere behovet for å aktivere programvaren hver gang du installerer den.

Sikkerhetskopier Windows og Office Activation Tokens filer

Windows Activation er den første prosessen der en Windows som kjører på en PC, er fast bestemt på å være riktig lisensiert og ekte, og det er veldig raskt og enkelt. Det er forskjellig fra registrering, i den forstand at aktivering er prosessen med å sikre at din kopi av Windows blir brukt i henhold til lisensvilkårene for Microsoft-programvare, mens registrering er prosessen med å legge inn informasjon for å registrere deg for produktsupport, verktøy og tips , og andre produktfordeler.

Hver gang du installerer Windows på nytt, må du mate i serienummeret og aktivere kopien. Det kan hende at du ikke har en Internett-tilkobling for å aktivere den, eller kanskje du har gått tom for aktivering på Internett for å aktivere Windows-kopien. I så fall kan du selvsagt ringe til Microsoft-telefonnummeret for å aktivere det - men dette medfører tid.

Det er her Advanced Tokens Manager kan hjelpe deg. Ved hjelp av dette bærbare freeware kan du sikkerhetskopiere, lagre og på et senere tidspunkt gjenopprette aktiveringsfilene dine når det er nødvendig.

Plassering av Tokens.dat-filen

Aktiveringstegnfilen for Windows er vanligvis plassert på:

C:WindowsServiceProfilesNetworkServiceAppDataRoamingMicrosoft SoftwareProtectionPlatform okens.dat

Aktiverings-tokensfilen for Office er vanligvis plassert på:

C:ProgramDataMicrosoftOfficeSoftwareProtectionPlatform okens.dat

Tokens.dat er en digitalt signert fil, som lagrer de fleste av Windows-aktiveringsfilene. Alle filer sammen har en digital signatur som forhindrer tokens.dat bli erstattet på andre maskiner, i dette tilfellet, hvis de brukes på forskjellige maskiner, vil be om elektronisk aktivering.

Du kan laste den ned fra her. Programmet fungerer for Microsoft Office 2016/2013/2010 og Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows Vista og Windows Server.

Link
Plus
Send
Send
Pin