Skip to main content

Tilpass lesformatet for websider i Firefox

Tilpass lesformatet for websider i Firefox

Geoffrey Carr

Alle har en favorittstil eller et format som de foretrekker å lese websider i. For de som vil ha noe mer enn standard "look", kan du velge den som best passer dine behov med TidyRead-utvidelsen for Firefox.

Merk: En bookmarklet-versjon er tilgjengelig på TidyRead Hjemmeside for bruk i Firefox og ikke-Firefox-nettlesere.

Før

Som et eksempel valgte vi en av nettsidene her på nettstedet for å vise hva som kan gjøres ved hjelp av TidyRead. "Før utseende" ...

Etter

Så snart du har installert utvidelsen, ser du en stor forskjell i utseendet på elektroniske artikler. Her er artikkelen vist ovenfor med standardinnstillingene for TidyRead i effekt.

Her er en nærmere titt på "Toolbar" øverst. Legg merke til de små "røde symbolene" som vises i de ulike kategoriene ... de tjener som en indikator for innstillingen som gjelder for øyeblikket for hver kategori.

"Høyreklikkmeny" for "Statuslinjeikonet" ...

Merk: Det finnes en "Toolbar Button" tilgjengelig for de som foretrekker å bruke den over "Status Bar Icon".

Med bare et par klikk kan du virkelig endre utseendet til hele artikkelen.

Et annet eksempel satt på en smal bredde med en mørk bakgrunn.

Kanskje er tilgjengelige valg ikke akkurat det du lette etter, men det er enkelt å fikse. Klikk på "min knapp" for å få tilgang til de egendefinerte innstillingene og velg de fargene du liker best.

Hvis du vil endre flere elementer, for eksempel font eller tekstjustering, bruk bare "More Menu". Du kan også bruke menyen til å skrive ut artikkelen også.

Printing

Hvis du bestemmer deg for å skrive ut artikkelen, vil hele greien skifte til venstre side av nettleseren din når du klikker på "Skriv ut" i "Mer-menyen".

Her er "Print Preview" for artikkelen vist ovenfor ... du trenger ikke å bekymre deg for den fargede bakgrunnen som prøver å skrive ut også.

alternativer

Hvis ønskelig kan du endre de automatiske skjerminnstillingene for TidyRead.

Du kan også justere typer nettsider som TidyRead vil være aktiv på, hurtigtast og operasjonsmodus.

Merk: De to andre "Alternativområdene" lar deg sette tilpassede lister for "alltid eller aldri vise" bestemte nettsider.

Konklusjon

Hvis du foretrekker å bruke et egendefinert display for å lese nettsider og artikler, vil TidyRead definitivt være et godt tillegg til din favoritt nettleser.

lenker

Last ned TidyRead-utvidelsen (Mozilla Add-ons)

Last ned TidyRead-utvidelsen eller bookmarklet (TidyRead Homepage)

Link
Plus
Send
Send
Pin