Skip to main content

Test og rapporter add-on-kompatibilitet i Firefox

Test og rapporter add-on-kompatibilitet i Firefox

Geoffrey Carr

Nå som den nye versjonen av Firefox er ute, har du sannsynligvis en favorittutvidelse eller to som ikke har oppdatert ennå. Du kan få den utvidelsen til å fungere igjen, teste den og rapportere til Mozilla om hvor bra det gjør med tilleggsutvidelsesrapporten.

Før

For vårt eksempel valgte vi en flott utvidelse som dessverre ikke er oppdatert ennå. Som du kan se her, nekter Firefox å la utvidelsen installere.

Etter

Så snart du installerer Add-on Compatibility Reporter, vil du bli presentert med en informasjonsside om hvordan utvidelsen fungerer og hva du kan gjøre med den. Du bør definitivt ta et øyeblikk å lese dette som det er veldig nyttig.

Etter at vi prøvde vår ikke-kompatible utvidelse igjen, var vi i stand til å fortsette med installeringsprosessen. Legg merke til at "kompatibilitetskontroll" er overskredet.

Suksess!

Så snart vi startet nettleseren vår, var det enkelt å se det "ikke-kompatible ikonet" i "Add-ons Manager Window" ... men utvidelsen installerte skjønt (kjempefint!).

Ved å klikke på utvidelsens oppføring vil det vises en ny knapp nederst til høyre. Ved hjelp av "Kompatibilitet Drop-Down Menu" kan du rapportere om utvidelsen virker så godt som før, eller hvis det faktisk har problemer. Utvidelsen som vi brukte til vårt eksempel, hadde ingen problemer med så gode nyheter der.

Uansett hvilket alternativ du velger, vil du bli presentert med et lite "Rapportvindu" med informasjon om utvidelsen, nettleserens versionsnummer og operativsystemet. Klikk på "Send rapport" for å sende den på sin måte.

Du får se en bekreftelsesmelding som forteller deg at rapporten din ble sendt inn.

Selv om forlengelsen selv ikke har blitt endret i noen form, har du det minst på nytt, og har bidratt til å verifisere om det fortsatt fungerer bra eller ikke. Legg merke til "notat" -tilstedeværelsen nå i stedet for "Kompatibilitetsknapp" som lar deg vite at du allerede har tatt vare på den aktuelle utvidelsen.

Ser bra ut…

Konklusjon

Hvis du har en favorittutvidelse som du savner å bruke i den nyeste versjonen av Firefox, er dette definitivt et tillegg for å legge til i nettleseren din. Ikke bare vil utvidelsen begynne å fungere igjen, men du kan la Mozilla vite hvor godt det fungerer og (forhåpentligvis) bidra til å få utvidelsen oppdatert.

lenker

Last ned add-on-kompatibilitetsrapportutvidelsen (Mozilla-tillegg)

Link
Plus
Send
Send
Pin