Skip to main content

Del dine 30 beste besøkte domener med Visitation Cloud for Firefox

Del dine 30 beste besøkte domener med Visitation Cloud for Firefox

Geoffrey Carr

Nysgjerrig på de domenene du besøker mest, eller kanskje du vil ha en måte å dele den informasjonen på et sosialt nettsted? Nå kan du se og dele de 30 mest besøkte domenene i nettleserens historie med Visitation Cloud-utvidelsen.

Tilgang til Visitations Cloud

Så snart du har installert utvidelsen, kan du begynne å bruke den. Avhengig av hvordan nettleserens brukergrensesnitt er konfigurert, er det tre metoder for å få tilgang til Visitation Cloud: en "Visitation Cloud Button" satt inn på slutten av "Bokmerk verktøylinjen", en menyliste i "Verktøy-menyen" og en "Toolbar-knapp" "(Ikke vist her).

Visitation Cloud in Action

Så snart du aktiverer Visitation Cloud, vises et nytt vindu med de beste domenene dine i et skyformat. Husk at dette er mer enn bare et statisk bilde ... hver oppføring er faktisk en klikkbar lenke.

Hvis du klikker på noen av oppføringene, åpnes det domenet i en ny kategori eller et vindu, avhengig av dine spesielle nettleserinnstillinger.

Hvis du føler at du har et flott sett med linker og vil dele det med vennene dine, så er det lett å gjøre. Høyreklikk hvor som helst i Visitation Cloud-vinduet og velg "Lagre som ...". "Sky image" kan lagres i formatet ".png, .jpg eller Scalable Vector Graphics (.svg)". For vårt eksempel valgte vi ".svg format".

Kanskje du elsker settet av lenker, men ikke oppsettet ... høyreklikk og velg "Tilfeldig" for å endre hvordan skyen ser ut.

Her er vår sky etter å ha blitt "Randomized". Ting ble definitivt flyttet rundt ...

Å få tilgang til Visitation Cloud Image i andre nettlesere

Når du har lagret ditt "skybilde", kan du dele det med venner eller lagre det til din egen fremtidige bruk i andre nettlesere. Her er vår "sky image" åpnet i Opera Browser med koblingsåpning pågår.

Det samme "skybildet" åpnes i Google Chrome. Veldig fint…

Konklusjon

Selv om dette ikke er noe som alle vil bruke Visitation Cloud, gjør det for en ganske unik, interessant og morsom måte å få tilgang til og dele de mest besøkte domenene dine.

lenker

Last ned forlengelsen for Visitation Cloud (Mozilla Add-ons)

Link
Plus
Send
Send
Pin