Skip to main content

Beste gratis fil splitter og Joiner programvare for Windows 10

Beste gratis fil splitter og Joiner programvare for Windows 10

Geoffrey Carr

Gjør store filstørrelser også problemer med deg? Det er en grense for størrelsen vi kan legge ved med e-post; da er det grenser når du laster opp data til ulike nettsteder. Hvis dette ikke var mindre, kan vi også møte fysiske lagringsbegrensninger der lagringsstørrelsen på enheten er mindre enn filen du vil overføre. En god måte å håndtere slike situasjoner er å dele filene dine i mindre deler slik at de kan passe til en hvilken som helst enhet eller lastet opp til et hvilket som helst nettsted. I dette innlegget har vi dekket noen av de beste fil splitting og bli med Alternativer tilgjengelig for Windows 10/8/7.

Gratis File Splitter og Joiner programvare

SplitByte

SplitByte er en enkel og gratis fil splitting og bli med programvare. Den leveres med en rekke funksjoner som gjør dette verktøyet mer brukbart i de fleste scenarier. For å dele en fil, må du angi en inntastingsfil og målmappen. Når du har valgt en fil, kan du spesifisere hvordan du vil dele filene dine. Enten kan du dele filene dine i en rekke like deler. Eller du kan dele etter hver n KB / MB / GB. Programmet leveres også forhåndsinnstilte med forhåndsinnstillinger for CDer og DVDer hvis du vil brenne en stor fil i separate disker. Programmet leveres også med tilleggsfunksjoner som krypterte deler, automatisk e-postfunksjon, automatisk avslutning ved ferdigstillelse. Sammenkoblingsprosessen er også like. Du må gi delte deler som input, og programmet vil kompilere tilbake den opprinnelige filen. Du kan også verifisere MD5-signaturen til begge filene ved hjelp av det innebygde verktøyet.

FFSJ

FFSJ står for Fast File Splitter og Joiner. Programmet hevder å optimalisere disk-cache og minnebruk, slik at den kan dele og bli med filer så fort som mulig. Dette lille, lille verktøyet er enkelt å bruke og leveres med flotte funksjoner. Først av alt integreres det godt med høyreklikkmenyen i Windows Utforsker. For det andre kan det kryptere filene dine og også senere bekrefte MD5 sjekksummer. For det tredje er verktøyet kompatibelt med filer opprettet av en annen populær fil splitter programvare kalt HJSplit. Klikk her for å laste ned FFSJ.

HJSplit

HJSplit er den mest populære av dette partiet. Verktøyet er tverrplattform og støtter mange plattformer, inkludert Windows, Linux, Mac, JAVA, PHP, BSD, etc. Verktøyet leveres med alle nødvendige funksjoner som kryptering og MD5 verifisering. Videre støtter verktøyet opptil 100 GB data og er helt bærbart. Gå til HJSplit hvis du vil utføre splitting og bli med på forskjellige operativsystemer eller plattformer. Klikk her for å laste ned HJSplit.

FileFriend

FileFriend er igjen en annen lignende fil å bli med og splitte verktøyet, men det har noe annet å tilby også. Annet enn å splitte, bli med og kryptere verktøyet, kan også kryptere og skjule filene dine under en JPG-fil. De endelige opprettede filene vil se ut som JPG-bilder, og de kan åpnes i hvilken som helst bildeviser, men disse filene vil ha en kryptert fil lagret under. Denne funksjonen er nyttig når du virkelig vil gjemme noen store filer på datamaskinen.

Disse var noen gratis File Splitter og Joiner programvare som vi tror får jobben gjort. Du kan trenge disse verktøyene hvis du prøver å laste opp filer til et nettsted med en grense for opplastingsstørrelse. Eller du vil bare overføre filene til vennen din på en USB eller flere disker. Disse verktøyene kan hjelpe deg med å splitte og kryptere filene dine. Kryptering sammen med splitting gir filene et helt nytt nivå av sikkerhet.

Link
Plus
Send
Send
Pin