Skip to main content

Få popup-varslinger for RSS-feeder med feedsvarsler

Få popup-varslinger for RSS-feeder med feedsvarsler

Geoffrey Carr

Leter du etter en måte å få oppdateringer fra favorittnettstedene dine direkte til skrivebordet ditt? I så fall vil du sjekke ut Feed Notifier. Dette gratis Windows-programmet kjører i systemstatusfeltet og gir popup-varslinger til skrivebordet ditt når RSS-feeder som du abonnerer på, oppdateres.

Last ned og installer Feed Notifier. (Last ned lenke nedenfor) Når du er ferdig med å installere, åpnes vinduet Innstillinger for feedvarsler. Klikk på Legg til… knappen for å legge til et RSS-feed.

Kopier og lim inn nettadressen til tekstboksen og klikk neste.

Velg ditt valgperiode. Dette er hvor ofte strømmen din blir sjekket for nye elementer. Du kan angi valgperiode for dager, timer, minutter eller til og med sekunder. Klikk Bli ferdig.

Ved ditt konfigurerte intervall, vil Feed Notifier kontrollere feeds for nye elementer. Hvis nye elementer er til stede, vil de komme opp over systemstatusfeltet. Du får en intro del av artikkelen. Bare klikk overskriften i feed-knappen opp

... for å åpne hele artikkelen i standard nettleseren din.

Innstillingsinnstillinger

Åpne innstillingene for Feed Notifier, ved å gå til Start> Alle programmer> Feed Notifier, eller høyreklikk på systemstatusfeltet og velg Preferanser.

På fanen Popup kan du konfigurere varigheten i sekunder som hver artikkel forblir vist på skjermen. Standardinnstillingen er fem sekunder. Du kan også endre størrelsen på skjermen, temaet og mengden innhold som vises.

Fanen Alternativer tilbyr flere konfigurasjoner som artikkelbufring og bruk av en proxy-server.

Filter-fanen lar deg filtrere inn eller ut bestemt innhold. For å legge til et filter klikk Legg til…

skriv deretter inn filterregelen. Du kan til og med velge å bruke den til bare bestemte feeds. Klikk OK.

Feed Notifier vil vise på filterfanen antall ganger filtret blir brukt. Klikk OK når ferdig.

Du kan bla gjennom artiklene ved hjelp av frem- og bakknappene nederst til venstre, eller bruk pause / pause-knappene til å flytte om artiklene i en slideshow-type-mote.

Feed Notifier er en fin måte å få oppdaterte feeds direkte til skrivebordet i tide. Den støtter alle RSS- og Atom-feeds og har et rent utseende med mange tilpassbare alternativer.

Last ned feedvarsler

Link
Plus
Send
Send
Pin