Skip to main content

Hva er Cloud and Cloud Computing? En introduksjon for nybegynnere!

Hva er Cloud and Cloud Computing? En introduksjon for nybegynnere!

Geoffrey Carr

Vi hører alle ordet Cloud nå og da, men jeg er sikker på at mange av oss ikke akkurat er veldig sikre på Sky og Cloud Computing. Så først og fremst er det viktig å forstå, hva er skyen.

Hva er Cloud

Cloud er bare en metafor for internett når vi sier sky, vi refererer bare til internett og bare tjenestene vi bruker via internett - gjennom våre nettlesere. Nå når jeg sier Cloud Computing, er det ingen standard bransjedefinisjon som snakker om cloud computing, gitt at dette er i et spennende stadium, og den eneste håndfylte selskaper investerer i cloud computing og virtualisering som ofte blir referert til som FREMTIDEN TRENDER.

Hva er Cloud Computing

Men i enkle ord, "Cloud Computing er mer enn de få internettbaserte tjenestene som vi får tilgang til gjennom våre nettlesere. Det er grunnleggende skiftet fra den tradisjonelle klienten / serveren eller n-tierarkitekturen, og fokuserer primært på effektiv utnyttelse av IT-infrastrukturen" .

De fleste Cloud Service-leverandører tilbyr denne tjenesten på betal når du går modell. Med "Pay as you go" -modell betyr det at du bare betaler for tjenestene du bruker og en rekke ressurser du bruker. Du faktureres kun for de tjenestene og ressursene du har konsumert. Kort sagt, alt som tilbys er faktisk en tjeneste som du bruker.

Du må tenke det er bare en annen beregningsmodell, så hvorfor burde man ha en interesse i det? Vel her er svaret for det! La meg fortelle deg om funksjonene i den, og jeg er sikker på at du vil være enig i at det er neste generasjons modell.

Funksjonene er som følger:

 • Skalerbar: Disse er svært skalerbare tjenester enn de tradisjonelle tjenestene som har en tendens til å nå en grense på et visst nivå, men disse er utformet og klarte å imøtekomme behovene til mennesker over hele verden fordi disse tjenestene er replikert på datasentrene som har en veldig god geo -fordeling.
 • Automatisert Services Management: Vel, det betyr ganske enkelt at du ikke trenger å bekymre deg om arbeidskraft, servere, programvareoppgraderinger, maskinvare, etc. Alt administreres av tjenesten for skygtjenester. Jeg vil utarbeide dette i et fremtidig innlegg på Windows Azure.
 • Høy tilgjengelighet: Disse har nesten 99.9999% oppetidstjenester fordi de har tusenvis av datasentre over hele verden, og de har hundrevis av forekomster som er kopiert på dem, så selv om en server mislykkes andre hopp i å betjene klienten.
 • Multi-leieforholdet: One Cloud - mange leietakere, det er den måten de fleste Cloud Service-leverandører bruker, effektivt underliggende IT-infrastruktur. De har mange klienter hvis tjenester kjører på det enkle datasenteret.
 • virtualisering: Det er faktisk det viktigste aspektet av det. Cloud-tjenesteleverandører har datasentre hvor de kjører tusenvis av servere som praktisk talt bruker en hypervisor som øker effektiv utnyttelse av ressursene på bare 40-45% til rundt 85%.

Så hva det egentlig gjør, er at det tar alt stress for å administrere servere, databaser, sikkerhetsoppdateringer, programvareoppgraderinger, infrastruktur, etc. (i tilfelle av offentlig sky) fra deg.

Disse innleggene snakker om noen av de beste cloud computing-tjenestene og gratis Cloud Storage Providers.

Disse linkene vil også interessere deg:

 1. Typer av Cloud-tjenester og Microsoft Cloud
 2. Cloud computing myter
 3. Public Cloud vs Private Cloud
 4. Hybrid Clouds
 5. Fakta om cloud computing
 6. Cloud Computing Jobs
 7. Fremtiden for Cloud Computing
 8. Infographic: Hva er Cloud Computing
 9. Sikkerhetsproblemer med Cloud computing
 10. Microsofts Vis på Personvern i Cloud Computing
 11. Microsoft Personvern Prinsipper i Cloud Computing
 12. Cloud Computing med Microsoft Windows Azure
 13. Forskjellen mellom Cloud computing og Grid computing
 14. Gratis Ebook på Cloud Computing fra Microsoft.
Link
Plus
Send
Send
Pin