Skip to main content

Spill Microsofts spill "Er du sertifisert?"

Spill Microsofts spill "Er du sertifisert?"

Geoffrey Carr

Vil du vite om du har det som kreves for å være sertifisert av Microsoft? I dag sjekker vi ut en hyggelig måte å øve og teste IT-kunnskaper om Microsoft-produkter på.

Det er to moduser, en hvor du logger deg på med din Live-konto, slik at du kan lagre fremdriften din og spille flere nivåer.

Hvis du logger på med din Live-konto, er det åpenbart at Microsoft ønsker å selge deg noen sertifiseringskurs, så vær bare oppmerksom på det.

Eller Guest Play hvor du bare kan spille en episode og score ikke lagres.

Spiller spillet

Vi tar en titt på gjestespillet, slik at du får en følelse av hva spillet handler om. Skriv inn et brukernavn og velg en avatar ...

Les deretter instruksjonene ... vi vil ikke gå over dem alle her, det er mange alternativer og poeng blir scoret med riktige svar, tid det tar å svare på dem, du får kuponger til å stille spørsmål før svarene blir vist ... etc.

Når du begynner å spille, får du sertifiseringsspørsmål, du kan ta så mye tid til å lese spørsmålet som du vil, og deretter trykke på svarknappen når du er klar.

Nå har du fire svar å velge mellom. Legg merke til klokken når du klikker ned, så du vil prøve å svare så raskt som mulig.

Etter at du har valgt svaret, blir du fortalt om det er riktig eller ikke, da du får et svar forklaring, sammen med poengsummen din. Du kan flagge emnet slik at det kommer opp igjen, noe som er en god måte å få repetisjon av ulike emner, noe som virkelig hjelper når du tar cert-testene.

Hvis du får et svar feil, får du fremdeles en svarforklaring som er kult, slik at du kan lære og bedre forstå emnet.

Konklusjon

Dette spillet er definitivt ikke for alle, bare de som er nysgjerrige eller vil ha en morsom måte å øve på Microsoft-sertifiseringer. Hvis du er interessert i et cert fra Microsoft, er det en morsom måte å trene på.

Spill er du sertifiserbar?

Link
Plus
Send
Send
Pin