Skip to main content

Slik deaktiverer du individuelle plugin-moduler i Google Chrome

Slik deaktiverer du individuelle plugin-moduler i Google Chrome

Geoffrey Carr

Har du noen gang lurt på hvordan du deaktiverer ubrukelig eller usikker nettleser-plugin-moduler i Google Chrome? Her er nedgangen på hvordan du blir kvitt Java, Acrobat, Silverlight, og resten av pluginene du sannsynligvis vil bli kvitt.

Deaktiverer plugins i Google Chrome

Hvis du leder til about: plugins i adresselinjen din vil du sannsynligvis se en liste over programtillegg, men vil ikke kunne deaktivere dem enda. Det du trenger å gjøre er å bytte til Dev (Oppdatering: Eller Beta) -kanalen i Chrome, som gir deg tilgang til alle de nyeste funksjonene, selv om du kanskje blir advart om at noen ganger kan dev- og beta-kanalene være mindre stabile enn utgivelseskanalen.

Klar til å fortsette? Gå til Dev / Beta Channel-siden, og klikk deretter koblingen for å kjøre installasjonsprogrammet. Du blir bedt om å starte Chrome på nytt når du er ferdig.

Merk at Mac- og Windows-brukere både kan kjøre et installasjonsprogram for å bytte. Linux-brukere må installere en pakke.

Merk: Når du har byttet til Dev eller Beta-kanalen, kan du egentlig ikke bytte til den stabile kanalen. Du må avinstallere Chrome og deretter installere den vanlige versjonen på nytt.

Nå som du har byttet til dev- eller beta-kanalen og startet nettleseren din, går du til about: plugins i adressefeltet, og så deaktiver bare hver plugin du egentlig ikke trenger.

Plugins kan du vanligvis leve uten? Java, Acrobat, Microsoft Office, Windows Presentation Foundation, Silverlight. Disse vil være fra tilfelle til sak, selvfølgelig, men det store flertallet av store nettsteder krever ikke noen av disse. Når det kommer helt nede til det, er det eneste pluginet som de fleste trenger, Flash ... og lar også "Standard Plug-in" stå alene.

Spesiell takk til @ jordanconway for å peke ut løsningen.

Link
Plus
Send
Send
Pin