Skip to main content

Cloud Computing Jobs og ferdighetskrav

Cloud Computing Jobs og ferdighetskrav

Geoffrey Carr

Mens begrepet cloud computing har eksistert en stund, så de siste syv årene en stor økning i sysselsetting relatert til skyene. Det er to kategorier medarbeidere når det gjelder skyen. Den ene er skygtjenesteleverandøren. Den andre er brukeren av skyttjenesten. Mens skygtjenesteleverandøren bruker koding og maskinvarepersonell, er brukerne generelt mer markedsføringsfolk, databaseadministratorer og ledere. Hvis du vil bli med en skygtjeneste, er det her hvordan å få en jobb i cloud computing.

Cloud Computing Jobs

Først av alt trenger du hendene på erfaring med en eller flere ferdigheter som kreves i cloud computing-feltet. Enkelte erfaringer i skygtjenester kombinert med kunnskap om programmeringsspråk som brukes til koding, vil være nok til å komme i gang i cloud computing-sektoren.

Cloud Computing Ferdigheter - Amazon Web Services (AWS) & Azure

Det meste av Internett bruker Amazon Web Services (også kjent som AWS Cloud) for deres sky-formål. Læring AWS er ​​nødvendig for å få en oppføring i sky økosystemet. Du trenger ikke å lære alle AWS på forhånd fordi de fleste organisasjoner tilpasser det til deres formål. Men det grunnleggende som navigering, kontrollpanel, etc., er en ønskelig opplevelse når CV-en på nytt søker i en jobb i cloud computing-sektoren.

AWS tilbyr en plan som ikke belaster deg noe. Planen tilbyr få alltid gratis produkter og enkelte produkter som blir gratis i et år. aws.amazon.com/free lar deg opprette en gratis konto. Hvis du ruller ned den samme siden, kan du se visse ressurser som er tilgjengelige for å lære AWS og AWS programmering. Du kan bruke disse ressursene sammen med den gratis kontoen, eller du kan delta i klasser som tilbyr AWS i læreplanen. De fleste cloud forberedende kurs vil sikkert inkludere AWS Cloud.

Siden en betydelig brøkdel av skyttjenester også ansetter Azure, er det ønskelig å sjekke ut hva som er Microsoft Azure og hvordan det fungerer. Det er ikke obligatorisk alltid. Kravet avhenger av hvor du søker. Hvis de bruker Azure, vil de spesielt kreve at kandidater har erfaring i Microsoft Azure.

Cloud Computing Ferdigheter - Python, Java, Rails

Python er det mest foretrukne språket når du koder for sky-systemer og når du bygger web-baserte apper. Den brukes også med store datasett, så vel som med kunstig intelligens. Python kan med andre ord brukes i alle tre nye feltene - IoT, AI og Big Data. Disse elementene danner ofte grunnlaget for cloud computing, og dermed er Python perfekt for cloud computing-sektoren.

Java er et lettere språk, fortelles jeg. På samme måte er Ruby on Rails foretrukket for mange online-tjenester, inkludert GitHub. Aspiranter for cloud computing jobber trenger ikke gå inn i dybden av disse to språkene, men bør vite nok til å liste dem på deres CV. God kunnskap om Python vil gi deg en fordel når du søker om cloud computing jobber.

Agile Project Management

Selv om det finnes flere prosjektstyringssystemer, svinger folk av Agile i skyssystemet. Det gjør det mulig å endre små eller små deler av et prosjekt og teste dem uten å påvirke prosjektet mye. Agile prosjektledelsesmiljø er også et must på ditt CV, selv om det refererer til grunnleggende teoretisk kunnskap.

DevOps for jobb i cloud computing

Når vi snakker om Agile, kan vi ikke ignorere kulturen til DevOps. Utvikling (Dev) og Operations (Ops) av programvare samlet sammen er DevOps. Det er mange enheter tilgjengelig for implementering av DevOps.

Dukkene hjelper i AWS-automatisering og sparer dermed tiden til folk som er engasjert i å håndtere et skybasert prosjekt.

Kokk brukes til analyse av datasett på tvers av bedriften. Kokk brukes også til automatisering av oppgaver. Hvis du har en god opplevelse av Chef, har du utviklings- og operasjonssiden dekket.

virtualisering

Cloud betyr ofte virtualisering. Arbeidskunnskap om VMware er også en ønskelig ferdighet når du forbereder en jobb i cloud computing.

Ovenstående er ikke en uttømmende liste over ting du trenger å lære å få en jobb i cloud computing. Det er fortsatt mange cloud computing ferdigheter som eksisterer og brukes av organisasjoner over hele verden. De som er nevnt ovenfor er de kjente. Du kan sjekke ut lokale jobber for cloud computing jobber og se hvilke ferdigheter hver organisasjon ber. Det vil gi deg en ide om hva de lokale cloud computing-leverandørene ser etter. Ovennevnte liste over ferdigheter som kreves for cloud computing jobber, er mest etterspurt og brukes mest av kjente firmaer.

Link
Plus
Send
Send
Pin