Skip to main content

Øk Netbook Speed ​​med et SD-kort og ReadyBoost

Øk Netbook Speed ​​med et SD-kort og ReadyBoost

Geoffrey Carr

Leter du etter en måte å øke ytelsen til din netbook? Slik bruker du et standard SD-minnekort eller en USB-flashdriver for å øke ytelsen med ReadyBoost.

De fleste netbooks leveres med 1GB Ram, og mange eldre netbooks leveres med enda mindre. Selv om du vil legge til flere rammer, kan de ofte bare oppgraderes til maks 2 GB. Med ReadyBoost i Windows 7 er det enkelt å øke systemets ytelse med flashminne. Hvis nettbooken din har et SD-kortspor, kan du sette inn et minnekort i det og bare la det være der for å øke nettbookets minne. Ellers kan du bruke en vanlig USB-minnepinne på samme måte. Du kan også bruke ReadyBoost på alle stasjonære eller bærbare datamaskiner; De med begrenset hukommelse vil se den mest effektive økningen fra å bruke den.

Merk: ReadyBoost krever minst 256 MB ledig plass på flash-stasjonen, og krever også minimum lese- / skrivehastigheter. De fleste moderne minnekort eller flash-stasjoner oppfyller disse kravene, men vær oppmerksom på at et gammelt kort kanskje ikke fungerer med det.

Bruke ReadyBoost

Sett inn et SD-kort i kortleseren, eller koble en USB-minnepinne til en USB-port på datamaskinen. Windows vil automatisk se om flashminne er klar for ReadyBoost, og i så fall kan du direkte velge å øke hastigheten på datamaskinen med ReadyBoost.

Innstillingsdialogboksen ReadyBoost åpnes når du velger dette. Velg "Bruk denne enheten" og velg hvor mye plass du vil at ReadyBoost skal bruke.

Klikk Ok, og Windows vil sette opp ReadyBoost og begynne å bruke det for å øke hastigheten på datamaskinen. Det vil automatisk bruke ReadyBoost når kortet er koblet til datamaskinen.

Når du ser på ditt SD-kort eller flash-stasjon i Explorer, vil du legge merke til en ReadyBoost-fil, størrelsen du valgte før. Dette blir slettet når du sender ut kortet eller flash-stasjonen.

Hvis du må fjerne stasjonen for å bruke andre steder, må du bare skille ut som vanlig.

Windows vil informere deg om at stasjonen er i bruk. Kontroller at du har lukket programmer eller filer du hadde åpnet fra stasjonen, og trykk deretter på Fortsett for å stoppe ReadyBoost og kaste ut stasjonen.

Hvis du fjerner stasjonen uten å utløse den, kan ReadyBoost-filen fortsatt være på stasjonen. Du kan slette dette for å spare plass på stasjonen, og hurtigbufferen blir gjenskapt når du bruker ReadyBoost neste gang.

Konklusjon

Selv om ReadyBoost kanskje ikke gjør at din netbook føles som en Core i7 laptop med 6 GB RAM, vil det fortsatt bidra til ytelse og gjøre multitasking enda enklere. Også, hvis du har en minnepinne og en flash-stasjon, kan du bruke begge med ReadyBoost for maksimal nytte. Vi har selv lagt merke til bedre batterilevetid ved multitasking med ReadyBoost, da det lar deg bruke harddisken mindre.

SD-kort og tommelfinger er relativt billige i dag, og mange av oss har flere allerede, så dette er en fin måte å forbedre netbook-ytelsen billigere på.

Link
Plus
Send
Send
Pin