Skip to main content

Hvordan sette opp autofyll for kredittkort i Microsoft Edge for Android

Hvordan sette opp autofyll for kredittkort i Microsoft Edge for Android

Geoffrey Carr

Microsoft utgitt og annonserte Microsoft Edge med og for Windows 10. De har aktivt jobbet på siden den første kunngjøringen. De har gjort drastiske forbedringer i bakgrunnsoppgavehåndteringen og nettleserens overordnede ytelse. Nylig har de også gitt ut Microsoft Edge for Android og iOS-enheter som gjør det tilgjengelig for enheter som en bruker kan ha en tendens til å bruke. Dette gjenspeiler visjonen som Microsoft har for å kunne koble hver kunde til deres PCer når som helst.

Nå er Microsoft Edge Android-appen ikke bare en annen grunnleggende nettleser tilgjengelig for Android-telefoner og -tabletter. Den har også noen spesifikke Microsoft-funksjoner som hjelper brukerne til å være mer produktive og gjør Edge langt mer nyttig ved å skille den fra andre.

Hva Google gjorde for Google Chrome på Android-enheter er at det henter dine detaljer som fyller en bestemt type skjema. På samme måte jobber Microsoft med å gjøre det mulig for Microsoft Edge å konkurrere igjen med Google med en lignende tjeneste.

Det er to hovedtrekk ved automatisert formfylling som Microsoft Edge for Android-telefoner støtter. De er som følger:

  • Kredittkort Autofyll.
  • Adresse Autofyll.

Kredittkort fylles automatisk ut i Edge for Android

Vel, denne funksjonen vil feste prosessen som skjer i det angitte tidsrommet når du foretar en transaksjon fra kredittkortet ditt ved hjelp av Microsoft Edge på Android-telefoner og -tabletter.

Slik kan du konfigurere for å gjøre denne funksjonen brukbar på Android-telefonen eller nettbrettet.

Først må du åpne Microsoft Edge nettleser-appen på Android-enheten din.

Deretter trykker du på flere knapper, dvs. [...]

I en lokalmeny finner du feltet merket innstillinger som tar deg til innstillingsmenyen i Microsoft Edge.

Finn nå en meny som sier Autofyll og Betalinger.

På den menyen, trykk på kredittkortmenyen.

Deretter må du oppgi alle dine kredittkortdetaljer som forespurt av Microsoft Edge.

Voila! Nå blir dine kredittkortdetaljer automatisk fylt hver gang du lager en transaksjon ved hjelp av Microsoft Edge-nettleserprogram på Android-enhetene dine som er logget på med samme Microsoft-konto.

Selv om denne funksjonen bare er tilgjengelig på Microsoft Edge for Android-enheter for øyeblikket, forventer vi at den kommer til Microsoft Edge for andre plattformer (inkludert Windows) snart.

Dette innlegget viser hvordan du legger til, fjerner, administrerer kredittkort i Microsoft Edge på Windows 10.

Link
Plus
Send
Send
Pin