Skip to main content

Slå på eller av Delte opplevelsesfunksjoner i Windows 10

Slå på eller av Delte opplevelsesfunksjoner i Windows 10

Geoffrey Carr

Microsoft har introdusert en ny delt opplevelsesfunksjon i Windows 10 v1703. Bruke den innebygde Delte erfaringer funksjonen i Windows 10, kan du dele erfaringer, sende meldinger, webkoblinger, åpne apper på andre enheter, inkludert andre Windows-PCer, Windows-telefoner og Android-enheter.

Delte opplevelser i Windows 10

Som standard, Delte erfaringer funksjonen er slått på i Windows 10, og enheten din er satt til å dele eller motta fra dine egne enheter. Men hvis du ønsker det, kan du deaktivere det eller endre innstillingene.

For å få tilgang til denne funksjonen, åpne WinX Meu Settings og velg System settings. Deretter velger du Delte erfaringer lenke på venstre side.

Her ser du en bryter som lar deg bytte Del på tvers av enheter funksjonen til På eller Av-posisjonen. Hvis du ikke tror du vil føle behovet for å dele opplevelsene dine, kan du, hvis du ønsker det, slå av denne funksjonen ved å bytte bryteren til Off-posisjonen.

Klikk på Jeg kan dele eller motta fra rullegardinmeny, vil du se to alternativer:

  • Alle i nærheten
  • Mine enheter bare.

Du vil legge merke til at Mine enheter bare innstillingen er valgt.

Men hvis du ønsker det, kan du velge å dele og motta erfaringer fra andres enheter også ved å velge Alle i nærheten innstilling.

Denne funksjonen drives av Microsofts Project Rome. Det lar utviklere dele erfaringer på tvers av enheter på sine apper - de kan være Windows- eller Android-apper. Takket være delt opplevelser og prosjekt rom vil brukerne kunne åpne apper, dele webkoblinger, fortsette å lese artikler som kanskje har vært ufullstendige på én enhet, på en av de andre enhetene og mer.

Project Rome SDK for Windows og Android er tilgjengelig på Github.

Link
Plus
Send
Send
Pin