Skip to main content

Gjør musepekeren dine Venstre Venstre

Gjør musepekeren dine Venstre Venstre

Geoffrey Carr

Det er en rett-sentrisk verden, med alt fra blyanter til datamus som forventer at du skal være høyrehendt. Slik kan du trene musen og markørene i Windows 7 og Vista for å respektere din venstrehåndighet.

Bruk venstre hånd på riktig måte

Det er enkelt å bytte musen til venstrehånds modus. Skriv inn "mus" i Start-menysøket, og velg den første oppføringen.

Kontroller "Bytt primær og sekundær knapper" -boksen for å gjøre musen mer venstresiden vennlig. Nå er den primære velgeknappen din høyre knapp, og sekundærknappen (ofte referert til som høyreklikk) er den venstre knappen.

Men det kan fortsatt være vanskelig å velge elementer på skjermen med venstre hånd ved hjelp av standard markører. MSDN har et gratis sett med markører designet for venstrehåndede brukere, som kan løse dette problemet for deg. Disse markørene er akkurat som standard Aero-markører i Windows 7 og Vista, bortsett fra at de er reversert for å gjøre dem bedre for venstrehånds bruk.

Markørene er tilgjengelige i 3 størrelser: normal, stor og ekstra stor. De normale er de samme som standardene i Windows 7; Du kan gjerne velge de andre størrelsene hvis du foretrekker dem. Klikk på hver lenke for å laste ned alle 6 markørene for størrelsen din (lenke nedenfor).

Klikk på "Jeg godtar" etter at du har markert markørene for å godta lisensavtalen og laste dem ned.

Når du har lastet ned alle 6 markørene, velger du Pointers-fanen i dialogboksen Musegenskaper. Klikk på markøren for å endre, og klikk deretter Bla gjennom for å velge den nye markøren.

Bla til mappen du lastet ned de nye markørene til, velg den riktige markøren, og klikk Åpne.

Gjør dette for hver av de 6 markørene som skal endres. Merkelig er den opptatt markøren (den spinnende blå orb) en statisk markør, så du kan ikke ønske å endre den. Alle de andre ser ut og fungerer som deres standard kolleger.

Her er markørene forandret, og deres ekvivalenter i standardmarkørene:

Normal Velg: aero_arrow_left.cur
Hjelp Velg: aero_helpsel_left.cur
Arbeider i bakgrunnen: aero_working_left.ani
Travelt: aero_busy_left.cur
Håndskrift: aero_pen_left.cur
Link Velg: aero_link_left.cur

Når du har endret alle markørene, klikker du Lagre som ... for å lagre denne musesystemet slik at du enkelt kan velge den i fremtiden. Til slutt klikker du OK for å lukke dialogboksen Musegenskaper og godta endringene.

Nå er poengene dine enklere å bruke venstrehåndet!

Konklusjon

Enten du er høyrehendt eller venstrehåndet, kan du nyte Aero-markørene i Windows 7 eller Vista på den måten som passer best for deg. Dessverre er mange mus fortsatt utformet for høyrehendte mennesker, men dette trikset vil hjelpe deg med å få det beste ut av musen din.

Vi inkluderte alle de 6 markørene for deg i en zip-fil som du kan laste ned her. Dette vil gjøre det enklere for deg å få dem alle sammen uten å måtte laste dem ned individuelt.

link

Last ned venstrehånds musepekere fra MSDN

Link
Plus
Send
Send
Pin