Skip to main content

Administrer dine WordPress Blog kommentarer fra Windows Desktop

Administrer dine WordPress Blog kommentarer fra Windows Desktop

Geoffrey Carr

Er du aldri mer enn noen få skritt vekk fra din PC, og vil du holde tritt med kommentarer på bloggen din? Så her er hvordan du kan holde deg på WordPress-kommentarene dine rett fra skrivebordet ditt.

Wp-comment-notifier er en liten gratis app for Windows som lar deg enkelt se, godkjenne, svare på og slette kommentarer fra WordPress-bloggen din. Enten du har en gratis WordPress.com-blogg eller kjører WordPress på din egen server, kan dette verktøyet holde deg koblet til dine kommentarer. Dessverre lar du deg bare administrere kommentarer på en blogg, så hvis du klarer å administrere flere WordPress-drevne nettsteder, kan det hende du finner dette en ulempe. Ellers fungerer det bra og hjelper deg med å holde deg oppdatert på bloggen din.

Bli varslet med wp-kommentarsvarsler

Last ned wp-kommentarsvarsleren (lenke nedenfor) og installer som vanlig.

Kjør den når den er installert. Skriv inn din bloggadresse, brukernavn og passord når du blir bedt om det.

Wp-comment-notifier vil automatisk konfigurere kontoen din og laste ned nylige kommentarer.

Til slutt skriver du inn bloggens navn, og klikker på Fullfør.

Se gjennom kommentarer med wp-comment-notifier

Du kan nå gjennomgå dine kommentarer direkte ved å dobbeltklikke på det nye WordPress-ikonet i systemstatusfeltet. Vinduet har 3 faner ... kommentarer, ventende og spam. Velg en kommentar for å svare, redigere, spam eller slette den direkte fra skrivebordet.

Hvis du velger Rediger, kan du redigere HTML-en til kommentaren (inkludert linker) direkte fra anmelderen.

Du kan godkjenne eller permanent slette eventuelle spammeldinger som er fanget av bloggens spamfilter.

Når nye kommentarer kommer inn, ser du en skuffpopp som lar deg få vite hvor mange kommentarer som venter på å bli godkjent eller i spammappen. Klikk på popup-vinduet for å åpne editoren.

Nå kan du direkte godkjenne den ventende kommentaren uten å gå til din WordPress admin side. Når du er ferdig, trykk bare på Enter på tastaturet for å legge inn svaret.

Eller, hvis du vil svare på kommentaren, klikker du på svarlinken og skriver inn kommentaren din i oppføringsboksen nederst.

Hvis du noen gang vil dobbeltsjekke om det er nye kommentarer, bare høyreklikk på skuffikonet og velg oppdatering.

Endelig kan du endre innstillingene fra konfigurasjonslinken i skuffknappen eller ved å klikke på girknappen nederst i vinduet. Du kan endre hvor ofte det sjekker for nye kommentarer, ikke å starte anmelder ved systemstart, og redigere kontoinformasjonen din.

Konklusjon

Enten du administrerer din personlige blogg eller administrerer et nettsted med millioner av treff per dag, holder du på toppen av samtalen en av de beste måtene å bygge og vedlikeholde publikum. Med wp-kommentarsvarsler kan du være sikker på at du alltid har kontroll over bloggenes kommentarer. Denne appen er spesielt nyttig hvis du vurderer alle kommentarer før du lar dem publiseres.

Last ned wp-kommentarsvarsler

Link
Plus
Send
Send
Pin