Skip to main content

Slik lager du Outlook for Mac Vis bilder som standard

Slik lager du Outlook for Mac Vis bilder som standard

Geoffrey Carr

Av grunner jeg ikke fullt ut forstår, bestemte jeg meg for å bruke Outlook på min Mac. Det var da jeg oppdaget at Outlook fikk meg til å klikke "Last ned bilder" på hver enkelt e-post, noe som er veldig irriterende. Slik får du Outlook til å laste ned de dumme bildene automatisk.

Hele grunnen Outlookikke laste ned bilder som standard er av personvern grunner-noen kan teoretisk finne din IP-adresse ved å legge inn et hyperkoblet bilde i en e-post du åpner. Du tror at minst Outlook vil vise bilder fra folk i kontaktlisten din som standard, men det gjør det ikke engang. Det er rett utenfor, over hele linja.

Lag Outlook for Mac Last ned bilder i e-post automatisk

For å endre innstillingen, åpne Preferences fra menylinjen, og finn deretter Reading-oppføringen. På siden Reading leser du Sikkerhetsinnstillingen for "Last ned bilder automatisk fra Internett" til enten "i meldinger fra kontaktene mine" - som er sannsynligvis en rimelig innstilling - eller "i alle meldinger" hvis du bare ikke vil Klikk på knappen Last ned bilder på nytt.

Når du har endret innstillingen, kan du automatisk se bilder, som disse deilige potetoppskrifter fra våre venner på CenterCutCook. Hvis du liker mat, er nyhetsbrevet ditt verdt å registrere deg.

Nå hvis jeg bare kunne finne ut hvordan jeg skal vise min iCloud-kalender i Outlook.

Link
Plus
Send
Send
Pin