Skip to main content

Legg til overganger til lysbildefremvisninger i PowerPoint 2010

Legg til overganger til lysbildefremvisninger i PowerPoint 2010

Geoffrey Carr

Sitte gjennom PowerPoint-presentasjon kan noen ganger bli litt kjedelig. Du kan gjøre lysbildefremvisninger mer interessante ved å legge til overganger mellom lysbildene i presentasjonene dine.

Overganger er sikkert ikke nye for PowerPoint, men Office 2010 legger til en rekke spennende nye overganger og alternativer.

Legg til overganger

Velg lysbildet du vil bruke en overgang til.

På kategorien Overganger velger du Mer-knappen for å avsløre alle overgangsmulighetene i galleriet.

Velg overgangen du vil gjelde for lysbildet ditt. Overgangene er delt inn i tre typer ... Subtile, spennende og dynamisk innhold. Du kan sveve musen over hvert element i galleriet for å forhåndsvise overgangen med Live Preview.

Du kan justere mange av overgangene ved hjelp av Effect Options. Alternativene vil variere avhengig av hvilken overgang du har valgt.

Du kan legge til flere tilpasninger i timinggruppen. Du kan legge til lyd ved å velge ett av alternativene i lyd-dropdownlisten ...

Du kan endre varigheten av overgangen ...

Eller velg å flytte lysbildet på museklikk (standard) eller automatisk etter en viss tidsperiode.

Hvis du vil bruke en overgang til hvert lysbilde i presentasjonen, velger du Bruk på alle.

Du kan forhåndsvise overgangen ved å klikke på Forhåndsvis-knappen på kategorien Overganger. Noen få klikk er alt som trengs for å legge litt energi og spenning til en ellers tørr presentasjon.

Leter du etter flere måter å krydre dine PowerPoint 2010 lysbildefremvisninger? Du kan prøve å legge til animasjon i tekst og bilder, eller legge til video fra nettet.

Link
Plus
Send
Send
Pin