Skip to main content

Få hjelp i Windows 10 kontinuerlig å poppe opp

Få hjelp i Windows 10 kontinuerlig å poppe opp

Geoffrey Carr

De fleste av Windows-PCene er nå koblet til Internett, og dette har du, Microsoft har konfigurert F1-tasten på tastaturet for å åpne online hjelp. Hver gang du trykker på den, starter den Edge- og auto-søk etter 'hvordan du får hjelp i Windows 10' ved hjelp av Bing. Selv om dette er smart, ser det ut til å være en stor årsak til irritasjon. Mange brukere har rapportert at dette skjer tilfeldig, selv om nøkkelen ikke er trykket. I denne veiledningen forteller vi deg hva du må gjøre hvis Hvordan får du hjelp i Windows 10 popper kontinuerlig opp.

Det er to store problemer med dette. Den første er tilfeldig hvor en bruker får dette Få hjelp i Windows 10 popup når han skriver hvor som helst. Den andre er et malwareproblem der meldingen endres til "Få hjelp i Windows 10-virus". Nå, la oss ta en titt på løsningene for Windows hjelp og støtte holder popping opp i Windows 10.

Få hjelp i Windows 10 kontinuerlig å poppe opp

Først må du kontrollere at F1-tasten ikke står fast. Kontroller også om dette problemet oppstår i Clean Boot State. Hvis det ikke gjør det, kan det hende at noen ikke-Microsoft-prosesser forårsaker dette problemet.

Løsning 1: Det sannsynlige virusproblemet

Som vi delte, skjer det med nesten alt på Windows hvis løsningen ovenfor ikke virker for deg, er det på tide å sjekke om det er et virusproblem. Det kan hende at et virus faktisk gjør det, eller det kan være en feil.

Du bør skanne PCen med Windows Defender i Sikker modus hvis din favoritt antivirusprogram ikke virker. Sjansene er at dette vil fjerne den mest irriterende malware når PC er offline.

Løsning 2: Midlertidig deaktiver F1-nøkkel

Dette er den beste løsningen som lar deg kontrollere on-off status. Den beste delen er enkel å implementere med AutoHotKey.

 • Last ned AutoHotKey herfra, installer den på PCen og kjør den.
 • Opprett en makro med kode f1::Return
 • Lagre, og hold den i gang.
 • Ta en titt på vår veiledning om hvordan du oppretter et AutoHotKey-skript for å lære mer om det.

Du kan enkelt bytte det fra systemstatusfeltet, og sørg for å starte det når Windows støtter opp. Så hvis du bruker med annen programvare som bruker F1 i hurtigtaster, kan du fortsatt gjøre det.

Løsning 3: Gi nytt navn til Helppane.exe

Dette programmet fra Windows er det som genererer alle de popupene når du trenger hjelp i Windows. Hvis vi omdøper dette, vil Windows 10 offisielt ikke åpne noen popup-vinduer.

 • Når du ser dette irriterende Få hjelp i Windows 10 popup, åpne Oppgavebehandling, og se omhelppane.exe løping.
 • Gå til C: Windows og bla til helppane.exe.
 • Høyreklikk på filen og Gi nytt navn til helppane.old. Du må kanskje ta eierskap av filen.

Når det er sagt, har vi sett mange rapporter om virkelig dårlige situasjoner på grunn av dette problemet. For noen skriving har blitt et problem, noen kan ikke bruke F1-tasten med noe annet program, og noen har til og med videoforsinkelser, fryseproblemer og så videre.

Vi håper at våre forslag hjelper deg.

Relaterte innlegg:

 • AutoHotkey-veiledning: Slik bruker du AutoHotKey-skript for å automatisere oppgaver
 • Komplett liste over Windows Feilsøking eller Stopp Feilkoder
 • Malware Removal Guide og verktøy for nybegynnere
 • Beste gratis programvare nedlastinger for Windows 10/8/7
 • Windows Live Essentials Offline installatører for alle språk Linker

Link
Plus
Send
Send
Pin