Skip to main content

Slik legger du til plugger og utvidelser på VLC Media Player

Slik legger du til plugger og utvidelser på VLC Media Player

Geoffrey Carr

Mediespilleren er av avgjørende betydning for å spille av noen multimediefiler som filmer eller videoer. Mens det er betydelig store muligheter for mediespillere, er det VLC mediespiller er den mest populære. Årsaken er at den er gratis, og den tjener noen av de ekstremt imponerende funksjonene som spiller mesteparten av multimediefiler, inkludert streamingprotokoller. VLC mediespilleren støtter også et stort utvalg av videoformater og kjører på alle plattformene som Windows, Linux, Android og Mac OS. Den gratis open source mediespilleren er ekstremt kraftig, enkel å bruke og kan enkelt tilpasses etter brukerbehov enn den betalte mediespilleren.

Til tross for alle de fantastiske funksjonene, finner de fleste VLC-brukere fremdeles noen funksjoner mangler. VLC støtter noen grunnleggende funksjoner som videoavspillingskontroll, automatiske undertekster og så videre. For eksempel husker ikke VLC-spilleren videoposisjonene til de siste video- eller filmfilene som ble spilt. I dette spesielle scenariet, si om du med en sjanse har lukket videoen. VLC-spilleren begynner å spille videoen helt fra begynnelsen i stedet for å automatisk spille av filmen fra videoposisjonen som ble igjen ved å lukke filen. Dette er ganske irriterende når brukere ikke kan se videoen ved et enkelt skudd. Også, VLC starter ikke på avspillingen der den er slått av. Det finnes mange andre funksjoner som brukeren finner mangler. For å gjøre over denne mangelen, kan brukerne legge til de ekstra funksjonene og tilpasse valgene ved å bruke VLC utvidelser og plugins.

VLC-utvidelser er tilgjengelig på den offisielle VLC-nettsiden. Den offisielle nettsiden tilbyr en liste over verifiserte utvidelser som kan lastes ned gratis. I motsetning til utvidelsene til Firefox og Chrome som gir enkel installering av utvidelsen med bare en clickety-clack på en datamus, er det ikke lett å installere VLC-utvidelsen. VLC mediespilleren gjør bruk av filer med .lua forlengelse og installering av dem er ganske kjedelig jobb fullpakket med chicanery.

I denne artikkelen gir vi noen triks om hvordan du installerer og bruker utvidelsene på VLC-mediespilleren. Men før vi begynner å nevne at de fleste utvidelsene tilbys til desktopversjon, mens det bare er noen få for mobilversjonen av VLC-appen. Dessuten må tilleggene installeres manuelt, og brukerne må aktivere de installerte tilleggene ved manuelle operasjoner.

Slik legger du til plugger og utvidelser på VLC

Åpne VLC mediespiller.

Gå til Verktøy og klikk på Plugins and extensions fra rullegardinmenyen.

Dette vil vise en liste over plugins, grensesnitt og utvidelser. Hvis du finner noen interessant utvidelse fra listen, klikker du bare på Installer-knappen.

For å installere utvidelsen i .lua gå til filbanen C: Users brukernavn AppData Roaming vlc lua extensions. Kopier lua-filen for å installere utvidelsen.

Hvis lua-mappen ikke er funnet, opprett bare en mappe med navnet lua.

Inne i lua-mappen, opprett en annen mappe ved navn "extensions". Kopier nå Lua-filen inni den.

Når lua-filen er kopiert, blir utvidelsen lastet opp og installert. Lukk alle mappene.

Kjør en video i VLC mediespiller for å teste og aktivere utvidelsen.

Hvis du ikke finner listen for å være imponerende, gå til den offisielle VLC-siden for å se på alle utvidelsene som er tilgjengelige for VLC her. Hvis du kommer over noen imponerende utvidelser, klikker du bare på Last ned-knappen.

Extensions er Zip-filer som inneholder .lua filer.

Naviger til den følgende banen C: Users brukernavn AppData Roaming vlc lua Extensions . Kopier .lua-filene i utvidelsesmappen for å installere utvidelsen.

Hvis du ser en nettside med få koder mens du laster ned utvidelsen, kopierer du koden i et Notisblokk.

Gå til filer og klikk på Lagre som alternativ. Navngi filen som VLC Extension.LUA og klikk på Alle filer under Lagre som type.

Klikk nå på Lagre knapp.

Naviger til den følgende banen - C: Users brukernavn AppData Roaming vlc lua Extensions og kopier .lua-filene i utvidelsesmappen for å installere utvidelsen.

Kjør en video for å aktivere utvidelsen.

Det er alt der er til det!

Les neste: Beste VLC Extensions, Addons & Plug-ins.

Link
Plus
Send
Send
Pin