Skip to main content

GetGo Free Internet Download Manager: Integrerer med Internet Explorer og Firefox

GetGo Free Internet Download Manager: Integrerer med Internet Explorer og Firefox

Geoffrey Carr

Vi har tidligere blogget om Free Download Manager. Hvis du er på utkikk etter noe annet, vil du kanskje sjekke ut GetGo Download Manager

GetGo Download Manager leveres med tonn nedlastingsfunksjoner. Den er designet for den nye generasjonen av Web 2.0, og kan enkelt laste ned video og musikkfiler fra Internett.

Det fremskynder nedlastingene dine og inneholder en automatisk gjenopptaksfunksjon, hvor du aldri trenger å kaste bort tid på uferdige nedlastinger på grunn av nettverksproblemer eller uventede strømbrudd.

Det akselererer nedlastingshastigheten ved å dele filer i flere blokker og deretter laste dem ned samtidig. Den har også en kul, tilpassbar, dockbar og tema-brukergrensesnitt.

Freeware-programmet kommer som en kommandoknapp på din nettleser. Inntil en bruker forsøker å laste ned musikk, filmer, bilder eller andre medier, forblir det skjult. En boks åpnes og ber deg om å bruke GetGo til å laste ned innholdet.

Informasjonen om filen sendes til en skjerm som viser hva du laster ned, hvor stor det er, hvor det kommer fra og hvor lenge det vil ta. I den nedre delen av skjermen viser en skjerm båndbredden som blir brukt. En navigasjonsskjerm som gjør det mulig å vise alle nedlastinger fra fortid, nåtid og vent, er plassert på venstre side. I tillegg inneholder programmet også en rekke alternativer for å administrere nedlastinger, inkludert å velge nedlastingsmappen, sortere videoer i kategorier og omdøpe filer.

Free Internet Download Manager

Funksjoner av GetGo:

Integrasjon med Internet Explorer og Mozilla Firefox - Programmet kjører i bakgrunnen uten å forstyrre nettleseropplevelsen mens du laster ned.

Enkel batch nedlasting - Enkelt oppretter en Batch-nedlasting som ikke bare laster ned en stor liste med filer ved hjelp av en URL-mønstringsmaler, men omdøper også automatisk nedlastede filer ved hjelp av et filnavnmønster.

Fleksibel nedlasting Planlegger - Planlegger nedlastingene dine for å starte på en bestemt dato.

Extreme Download Acceleration - Programmet akselererer nedlastingshastigheten ved å dele filer i mange blokker og deretter laste dem ned samtidig. Denne økningen laster ned hastighet opptil 500%.

Gjenoppretter Broken Downloads - Programmet er også i stand til å gjenoppta ødelagte eller stoppede nedlastinger, slik at det ikke er nødvendig å starte nedlastingene dine fra begynnelsen på nytt, og sparer tid og båndbredde.

GetGo nedlasting er lett å bruke og har et tilpassbart moderne grensesnitt. Dessuten blir det et viktig Internett-verktøy for å øke nedlastingshastigheten, gjenoppta og organisere nedlastinger.

Nedlastingsside: GetGo Download Manager. (MERK TIL ADMIN: Jsg informerer oss via en kommentar, at den installerer hatet Spør verktøylinjen. Sjekk ut Free Download Manager i stedet).

Go her hvis du er ute etter en nedlastingsbehandling for Windows Home Server og her for noen flere gratis nedlastingsbehandlere for Windows.

Relaterte innlegg:

  • Beste gratis nedlasting ledere for Windows 10/8/7
  • Beste gratis programvare nedlastinger for Windows 10/8/7
  • Beste nettsteder for gratis nedlasting Vector, Icon og PSD filer
  • Gratis nedlastingsbehandling for Windows 10/8/7
  • Slik planlegger du en batchfil for å kjøre automatisk i Windows 10/8/7

Link
Plus
Send
Send
Pin