Skip to main content

HP OMEN 15-bærbar PC for kraftig og nedsenkende spill

HP OMEN 15-bærbar PC for kraftig og nedsenkende spill

Geoffrey Carr

HP har kommet opp med en spesiell spillbar laptop HP OMEN 15 med noen toppfunksjoner og en slankere kropp. Den nye OMEN 15-bæreren drives av 8-generers Intel Core i + H-serie quad- eller six-core-CPUer og gir opp til NVIDIA GeForce GTX 1070-grafikk.

HP OMEN 15 Laptop

HP lover de fantastiske bildene med 4k-skjermen på sin 15,6-tommers diagonale skjerm for en spruced up spillopplevelse. Denne Windows 10-bærbar PC med innebygd mixer-streaming og stereohøyttalere vil hjelpe spillerne til å samhandle bedre med andre spillere som sikkert vil forbedre online spillopplevelsen.

Funksjoner og spesifikasjoner for HP OMEN 15 Laptop

  • 26-nøkkelen rollover anti-ghosting- 26-tallsovergangen gir deg en ultimate spillopplevelse ved å la deg utføre flere kommandoer på en gang. Du kan nå kjøre, laste om og angripe samtidig.
  • Uavhengige makro nøkler- Nyt din sterke strategiske fordel med de uavhengige makronøklene på den nye HP OMEN 15.
  • RAM- HP OMEN 15 bærbar PC har RAM opp til DDR4-2666 RAM.
  • Vise- Fantastiske bilder på sin 15,6-tommers diagonale 60Hz 1080p, 60Hz 4k og 144Hz 1080p skjerm, med NVIDIA G-SYNC-teknologi.
  • Dragon Rød bakgrunnsbelyst tastatur- Dette bakbelagte tastaturet med en uthevet WASD er en perfekt spillbar laptop som gir deg en intens følelse og gjør hver tastetrykk med perfekt presisjon.
  • Nettverk Booster- Den innebygde streaming-mixeren reduserer ventetiden og prioriterer spillnettverkstrafikken ved å sende spilltrafikken på det raskeste nettverket som er tilgjengelig.
  • prosessor- Den bærbare datamaskinen er drevet med 8-generasjon Intel Core i + H-serie quad- eller six-core CPUer og kan meget godt strømforsyne de minneintensive programmene og kan klare de mange oppgaveprogrammene også.
  • Oppbevaring-Storage-alternativer inkluderer SSD, HDD, HDD + SSD og HDD + Intel Optane-minne
  • Kjølealternativer- Fordi den er designet spesielt for spillere, kommer denne bærbare datamaskinen med en 3-faset motor og større fans og større ventilasjoner. Det har også væske dynamiske lagre som skaper mindre friksjon og opprettholder bedre viftehastighet for bedre kjøling.
  • Høyttalere- Gaming ville ikke være moro uten gode høyttalere. Således kommer den nye HP Omen 15 med Bang & Olufsen stereohøyttalere med en lydforsterker.

Videre gir Philips-hodeskruene på bunnen deg tilgang til lagring av enkeltpanel og minne. Denne spesielle spillelaptop vil være tilgjengelig for salg innen 29th Juli 2018 med en startpris på $ 979,99. Den bærbare datamaskinen vil først bli gjort tilgjengelig bare på HP.com. Det er ingen ytterligere nyheter om tilgjengeligheten på andre nettportaler eller i de lokale HP-butikkene.

Sammen med denne interessante gaming laptop har HP også lansert et par spilltilbehør som inkluderer:

The Omen av HP Sequencer Keyboard-

HP hevder at det skal være ti ganger raskere enn de andre tradisjonelle spillbryterne. Med sin 0,2 ms responstid, har dette spesielle spilltastaturet fra HP optisk-mekanisk Blue Switch-teknologi. Noen andre kjente funksjoner på dette tastaturet inkluderer de dedikerte medietastene, a

bedre rullestang og bakgrunnsbelyst RGB LED. Dette tastaturet vil bli tilgjengelig for salg i juli og vil komme med en prislapp på $ 179,99.

HP Omen Reactor Mouse

Denne spesielle spillmusen leveres med en aluminium metall USB-kabel og er dermed mer holdbar i forhold til de vanlige kablene. Den er designet med en optisk-mekanisk teknologi som gir en rask 0,2ms responstid på både høyre og venstre knapper. Musen overvåker en esports-grade 16.000 DPI-modell sensorer som gir en god fart og presisjon. Gummihåndtak og justerbare håndtak er noen av de andre bemerkelsesverdige funksjonene. Denne HP OMEN Reactor Mouse vil bli tilbudt fra juli med en prislapp på $ 79,99.

The Omen av HP Mindframe Headset

Dette spesielle spillhodesettet virker på en aktiv økekølingsteknologi, sier HP. Denne teknologien holder deg kjølig selv under trykk ved hjelp av den termoelektriske enheten inne i ørekoppen. Andre bemerkelsesverdige funksjoner i dette headsettet er den luksuriøse og komfortable passformen, nedsenkende lyd, støyavbrudd og RGB-belysning. Du må vente på dette ekspertisen som tilgjengeligheten, og prisen på dette headsettet er ennå ikke avslørt av HP.

Link
Plus
Send
Send
Pin