Skip to main content

Slik endrer du automatisk tidsavbrudd i Office-apper

Slik endrer du automatisk tidsavbrudd i Office-apper

Geoffrey Carr

For å lagre arbeidet ditt mens du bruker noen av Microsoft Office-apper, Har Microsoft introdusert en funksjon som vil autosave arbeidet jevnlig. Dette er oppkalt som Auto-save eller Automatisk gjenoppretting. Så, hvis maskinen bare krasjer eller Office-appen din krasjer, mister du ikke mye av arbeidet ditt.

Men mange brukere er veldig fort på å lage og redigere dokumenter. De pleier å lage en stor liste over modifikasjoner selv før Office App automatisk lagrer arbeidet i bakgrunnen. Så hvis systemet krasjer før autosave finner sted, vil denne store listen over endringer bare gå vekk og kunne ikke gjenopprettes. Derfor vil noen mennesker gjerne endre denne tidsperioden for Autosave.

I dag diskuterer vi å gjøre det på Word, PowerPoint, Excel og andre produktivitetsprogrammer som følger med Office Suite fra Microsoft. Det er verdt å merke seg at dette alternativet er tilgjengelig for Office 2016, Office 2013 og Office 2010 i henhold til våre praktiske erfaringer.

Dette innlegget viser deg hvordan du slår på og øker, reduserer eller endrer tidsintervallet Automatisk lagring i Office-programmer som Word, Excel, PowerPoint, etc. Du kan også deaktivere denne automatisk lagringsfunksjonen hvis du vil.

Endre autosaveintervall på Office-apper

Åpne Office-appen hvis autosaveintervall du ønsker å endre. For walkthrough formål, vil vi bruke Word 2016 som et eksempel.

Så, etter at Word 2016 er åpent, klikk påFili hovedmenyen båndet.

Deretter klikker du påalternativer (I Word 2016) ellerOrdalternativeri eldre utgivelser av pakken med Office Apps.

Nå vil et nytt vindu dukke opp. På menyen i venstre kolonne velger du menyen merket som Lagre.

Og så på høyre side, underLagre dokumenterseksjonen, vil du legge merke til et avkrysningsalternativ som sierLagre AutoRecover-informasjon hvert minuttKontroller at avkrysningsruten er merket av.

Der kan du velge periode med Autosave i minutter etter ønske.

Klikk påOKnederst til høyre i vinduet for å lagre endringene dine.

Også, hvis du ønsker at Word ikke automatisk skal lagre dokumentene, fjerner du bare av i boksen ved siden av alternativet som stårLagre AutoRecover-informasjon hvert minuttog deretter trefferOK.

Denne prosedyren er den samme for alle appene i Office Suite for Windows. Uansett om det er 2016-utgaven, 2013-utgivelsen eller 2010-utgivelsen, fungerer denne opplæringen helt fint. Vi testet denne opplæringen som arbeider med Word 2016, Excel 2016, PowerPoint 2016 og Access 2016. Derfor er vi ganske sikre på at det vil fungere fint med andre programmer i Office-pakken som Project 2016, Visio 2016 og mer.

Relaterte innlegg:

  • Historie og evolusjon av Microsoft Office Software
  • Distribusjonsalternativer for Office 2016
  • Microsoft Office 2013 | Office 365 utgaver og priser forklart
  • Polaris Office Free til Windows PC Review
  • Gjennomgang av Microsoft Office for iPad

Link
Plus
Send
Send
Pin