Skip to main content

Pass på at sikkerhetsinformasjonen for Microsoft har oppdatert definisjonsfiler

Pass på at sikkerhetsinformasjonen for Microsoft har oppdatert definisjonsfiler

Geoffrey Carr

Hvis du er en ny bruker av Microsoft Security Essentials, kan du være uklart om hvordan du oppdaterer definisjonsfiler manuelt eller automatisk. Her vil vi vise deg noen metoder du kan bruke for å sikre at MSE alltid er oppdatert.

Hvis MSE må oppdateres, vises det i oppgavelinjen som et oransje utropstegnikon, slik at du vet at det trenger oppmerksomhet.

Oppdater MSE 1.0 og 2.0 Beta Definisjoner manuelt

Det er et par måter du kan oppdatere MSE 1.0 og 2.0 beta manuelt. Først kan du åpne den og gå til oppdateringsfanen og klikke Oppdater-knappen.

En annen metode er å bruke Windows-oppdateringer. Åpne Windows Update fra Start-menyen eller fra oppgavelinjen hvis du har festet den der.

Hvis du kontrollerer Windows Updates hver dag manuelt, er det mer sannsynlig at det alltid vil være en ny definisjon oppdatering.

Du kan også gå over til Microsoft Malware Protection Center og laste ned de nyeste definisjonsfilene og installere manuelt.

Kjør deretter mpam-fe.exe som administrator og du vil bli oppdatert.

Automatiske oppdateringer for MSE 1.0 og 2.0 Beta

For å sikre at du får den nyeste malware-definisjonsfilen før en skanning, gå til fanen Innstillinger og deretter Planlagt skanning. Forsikre Sjekk etter de nyeste virus- og spionvaredefinisjonene før du kjører en planlagt skanning er valgt.

Dette vil sikre at MSE laster ned de siste definisjonene før en skanning.

Hvis du har Windows Update satt til å laste ned og installere oppdateringer automatisk daglig, må du kontrollere og sjekke Gi meg anbefalte oppdateringer på samme måte som jeg mottar viktige oppdateringer. På denne måten vil du være sikker på at du får de nyeste definisjonsfilene hver dag.

MSE Update Utility

Hvis du ikke vil aktivere automatisk installering av Windows-oppdateringer, er det et tredjepartsprogram som kan hjelpe til med å kalt MSE Update Utility. Bare last ned og installer den for å godta standardinnstillingene.

Etter at den er installert, kjører den i oppgavelinjen og sørger for at du har de nyeste definisjonene, avhengig av hvordan du planlegger det.

Hvis du vil sørge for at du alltid er aktiv, må du oppdatere intervallet til Daglig og sjekke Kjør på oppstart. Dette vil fungere med MSE V 1.0, men fungerer ikke med den nye MSE beta 2.0.

Konklusjon

Enten du gjør det manuelt eller automatisk, hvis du er ny i Microsoft Security Essentials, vil disse raske tipsene sørge for at MSE alltid er oppdatert. Hvis du ikke har prøvd ennå, sjekk ut vår skjermtur i MSE 2.0 Beta.

Last ned Microsoft Security Essentials

Last ned MSE Update Utility [via AddictiveTips]

Microsoft Malware Protection Center

Link
Plus
Send
Send
Pin